Browse through our Interesting Nodes on the Baltic States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-07-01

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


Στον κλοιό του καύσωνα βρίσκεται από σήμερα ολόκληρη σχεδόν η χώρα με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς, ενώ από αύριο η κατάσταση θα είναι ακόμη χειρότερη, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει στους 40 βαθμούς και την Παρασκευή και Σάββατο κατά τόπους θα φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία οι πόλεις που θα σημειωθούν οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες είναι οι Σέρρες, Δράμα, Λάρισα, Λαμία, Θήβα, Λειβαδιά, Αθήνα και Αργος. Το ευτύχημα πάντως είναι ότι βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα η υγρασία και έτσι δεν έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερα αποπνικτική ατμόσφαιρα. Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή θα βρίσκεται σε επιφυλακή ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός οι νομαρχίες, τα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα από τον καύσωνα. Σήμερα οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 20% σε σχέση με χθες κυρίως για καρδιολογικά και αναπνευστικά περιστατικά. Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι δήμοι, που έχουν ανοίξει στο κοινό μεγάλες κλιματιζόμενες αίθουσες για να καταφύγουν άτομα που έχουν ανάγκη. Η υπουργός Ανάπτυξης, Βάσω Παπανδρέου, διέταξε έρευνα για τις χθεσινές εκταταμένες διακοπές ρεύματος στην Αττική. Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τις διακοπές που σημειώθηκαν στην Αττική, υποστηρίζοντας ότι διέλυσε τη ΔΕΗ διορίζοντας ανίκανες διοικήσεις και προχωρώντας σε διώξεις βασικών ικανών στελεχών, προκειμένου να εξυπηρετήσει ημετέρους.

Το επικείμενο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Αμυνας στις ΗΠΑ, το εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων και η πορεία του κυβερνητικού έργου, εξετάστηκαν στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Ο υπουργός Αμύνης χαρακτήρισε το ταξίδι του στις ΗΠΑ ως κορυφαίο θέμα στρατιωτικής σημασίας, δεδομένης της προοπτικής που υπάρχει στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό. Για το εξοπλιστικό πρόγραμμα ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε ότι στις 24 Ιουλίου θα συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, προκειμένου να επικυρώσει σειρά αποφάσεων για μέρος του εξοπλιστικού προγράμματος.

Αντιαεροπορικό βλήμα τύπου ΝΙΚΗ, ξέφυγε από την πορεία του στη διάρκεια άσκησης στο πεδίο βολής Κρήτης και εξερράγη σε αγροτική περιοχή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά η οποία έκαψε περίπου 60 στρέμματα έκτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά το μεσημέρι, ενώ ελληνική μονάδα εκτελούσε εκπαιδευτικές βολές, ένας πύραυλος ``ΝΙΚH`` παρεξέκλινε της πορείας του, ενώ βρισκόταν σε ύψος 4. 000 ποδών. Ο επικεφαλής των βολών ενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης καταστροφής του βλήματος. Ακολούθηκε ισχυρή έκρηξη που έγινε αισθητή ακόμα και μέσα στην πόλη των Χανίων, ενώ η πορεία του βλήματος ήταν ορατή από αρκετές παραλιακές περιοχές, όπως του Μαραθίου και του Σταυρού.

Την επιθυμία της κυβέρνησης να διαλευκανθούν οι υποθέσεις που ερευνούν οι δικαστικές αρχές, εξέφρασε ο υπουργός Τύπου και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση είναι στη διάθεση των δικαστικών αρχών, στις οποίες έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, για να παράσχει κάθε διευκόλυνση που θα χρειαστούν. Ο κ. Ρέππας τόνισε ακόμη ότι τα φαινόμενα διαφθοράς όταν εντοπίζονται πρέπει να αντιμετωπίζονται αποφασιστικά και πρόσθεσε ότι για τον πειθαρχικό έλεγχο των πράξεων των αστυνομικών οργάνων, επιλαμβάνονται πλέον δικαστές και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έδειξε αποφασιστική στάση, στο θέμα αυτό. Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία περί παραίτησης του κ. Ρωμαίου. Σήμερα κατέθεσαν στον εισαγγελέα κ. Γεράκη αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, ανάμεσα στους οποίους και ο διευθυντής κρατικής ασφάλειας, ταξίαρχος Γιώργος Γιάννες. Στο μεταξύ, η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοινωσή της χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτες και αντίθετες με το σύνταγμα τις όποιες περαμβάσεις στο δικαιοδοτικό έργο των δικαστών και εισαγγελέων.

Με όπλο.. . κόκκινο πιπέρι, μια 47χρονη από τη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να ληστέψει ένα συνταξιούχο. Πρόκειται για τη νοικοκυρά Αλεξάνδρα Σίμου, η οποία άδειασε ένα φακελάκι με κόκκινο μαγειρικό πιπέρι στο πρόσωπο του Περικλή Ποσειδώνος, μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του με σκοπό να του αρπάξει τη σύνταξη που λίγο νωρίτερα είχε εισπράξει από την τράπεζα. Ο υπερήλικας, παρά το τσούξιμο στα μάτια και το στόμα από το πιπέρι, κατέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά της πολυκατοικίας καλώντας σε βοήθεια. Λίγα μέτρα πιο κάτω περαστικοί συνέβαλαν την επίδοξο ληστή, η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τουλάχιστον 15 τόνους σάπια κρέατα και ενάμισι τόνο κατεψυγμένα λαχανικά, όχι μόνον ακατάλληλα αλλά και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, εντόπισαν άνδρες του ΣΔΟΕ σε αποθήκη ψυγείων στου Ρέντη. Τα κρέατα, που είχαν εισαχθεί από Ισπανία, Ιταλία και Αργεντινή, είχε λήξει η ημερομηνία κατανάλωσής τους και πλέον είχαν αλλοιωθεί. Στο ίδιο ψυγείο εντοπίστηκαν 34 τόνοι προτηγανισμένης πατάτας προέλευσης Ολλανδίας και Βελγίου, η οποία ελέγχεται για την καταλληλότητά της. Στο μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας άλλων 26 μικρομεσαίων επιχειρήσεων από 3 μέχρι 10 μέρες για φορολογικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε αυτές.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και τη συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Οικονομίας, Εργασίας και Μεταφορών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την επιτάχυνση των διαδικασιών του προγράμματος διαρθρωτικών αλλαγών στις δημόσιες επιχειρήσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις στις τράπεζες. Οπως δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου στη σύσκεψη δεν ελήφθησαν κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις. Στη σύσκεψη όμως συζητήθηκε το πρόγραμμα εξυγίανσης των ΕΛΤΑ, του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΕ, το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μηνός. Ο υπουργός Μεταφορών, Τάσος Μαντέλης, τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα ιδιωτικοποίησης κάποιας από τις τρεις αυτές ΔΕΚΟ.

Αποφασισμένος να επιτύχει πρόοδο στο Κυπριακό χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους, δήλωσε ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, εφόσον, όπως είπε, οι διακοινοτικές συνομιλίες έχουν καταρρεύσει και δεν υπάρχει ελπίδα για σύντομη επανάληψή τους. Στην Αθήνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η Κύπρος θα είναι ένα από τα πρώτα νέα μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, παρά τις πιέσεις που ασκούν ορισμένοι εταίροι για επίλυση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου πριν την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ελεύθεροι αφέθησαν το μεσημέρι ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Σταύρος Κότσης και ο δημοτικός σύμβουλος Αγγελος Μάστορας, που συνελήφθησαν στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την κατασκευή της νέας περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού. Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν στη διάνοιξη της περιφερειακής λεωφόρου στην επιφάνεια και ζητούν να κατασκευαστεί υπόγεια σήραγγα.

Αυξάνονται από αύριο και για μια εβδομάδα οι λιανικές τιμές πώλησης των υγρών καυσίμων, λόγω μεταβολής των διεθνών τιμών. Οπως ανακοινώθηκε από τη Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου, η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης αυξάνεται κατά 0,70 δρχ το λίτρο και του πετρελαίου θέρμανσης κατά 1,20 δρχ το λίτρο.

Αγριο έγκλημα με θύμα έναν 75χρονο, σημειώθηκε στο χωριό Ζάρκα Ευβοίας. Θύμα είναι ο Περικλής Νίκας, ο οποίος την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του Μαρία, δέχθηκε επίθεση από δύο Αλβανούς, οι οποίοι τον χτύπησαν μέχρι θανάτου, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή. Σε κοντινή απόσταση περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί τους και ένα ταξί για να διαφύγουν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και λίγο αργότερα εντόπισε το ταξί με τους τέσσερις Αλβανούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για σειρά αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ικανοποιημένος από το πρώτο δείγμα γραφής της εθνικής ομάδας ανδρών, στο χθεσινό προπονητικού χαρακτήρα αγώνα με την εθνική ελπίδων, έμεινε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Στο μεταξύ, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ, που θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας από 29 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου, ξεκίνησε σήμερα με την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου, θα είναι όλα έτοιμα προκειμένου η χώρα μας να διοργανώσει το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός του 1998, για το οποίο επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι περιμένει να έχει οργανωτική, αγωνιστική αλλά και οικονομική επιτυχία.

Στην Ολλανδική Βίτεσε του Αρνεμ θα συνεχίσει την επιτυχημένη μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Νίκος Μαχλάς, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ελληνας διεθνής επιθετικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βίτεσε, Κάρελ Αλμπερτς και ''πείστηκε'' να παραμείνει στις τάξεις του ολλανδικού συλλόγου, για άλλα τριά χρόνια έναντι 400 εκατομμυρίων δραχμών ετησίως.

Τέσσερα νέα πρόσωπα κάλεσε στην εθνική ομάδα Βόλεϊ των ανδρών, ο προπονητής Στέλιος Καζάζης, ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον Αντώνη Τσακιρόπουλο (Ολυμπιακός), Ηλία Γραμματικόπουλο (Ορεστιάδα), Νίκο Ρουμελιώτη (ΕΑ Πατρών) και Θανάση Μιχαλόπουλο (Λας Πάλμας).

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης θα γίνει Παρασκευή με Κυριακή, στο Ναύπλιο, με τη συμμετοχή 246 κολυμβητών και κολυμβητριών, από 48 σωματεία.

Η Αποστολία Μπενέκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της καραμπίνας πρηνηδόν, στην πρεμιέρα των Βαλκανικών Αγώνων πυροβόλων όπλων, που διεξάγονται στην Αθήνα, στο σκοπευτήριο του Βύρωνα. Η Μπενέκη είχε επίδοση 584/600, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η Γιουγκοσλάβα, Αλεξάνδρα Ιβοσεφ (592/600).

Ο Παναγιώτης Καμπουρίδης του Ναυτικού Ομίλου Λούτσας εξακολουθεί να προηγείται μετά την διεξαγωγή και της 6ης ιστιοδρομίας στο Πανελήνιο πρωτάθλημα ΟΠΤΙΜΙΣΤ, που διεξάγεται στην Κεφαλονιά.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ισχυρή ανάκαμψη παρουσίασαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε με άνοδο 1,81% στις 2408,36 μονάδες. Η άνοδος της αγοράς τροφοδοτήθηκε απο το έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στα τελευταία λεπτά των συναλλαγών για τραπεζικές μετοχές, ο δείκτης των οποίων κατέγραψε μεγάλη άνοδο 3,56%. Οι υπόλοιποι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Ασφάλειες άνοδος 2,17%, Επενδύσεις άνοδος 0,23%, Λήζινγκ πτώση 2,36%, Βιομηχανικές άνοδος 0,24%, Κατασκευές άνοδος 0,31%. Διάφορες άνοδος 0,22%, Συμμετοχών άνοδος 0,49%. Με άνοδο 0, 35% έκλεισε ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 61,4 δισ. δρχ. ενώ τη μεγαλύτερη εμπορευσιμότητα παρουσίασαν τα Ελληνικά Πετρέλαια διακινώντας 3. 900. 000 μετοχές.

ΚΑΙΡΟΣ ======

Αίθριος και πολύ ζεστός θα είναι αύριο ο καιρός σ'όλη τη χώρα. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα είναι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί 21 με 39 και κατά τόπους 40 βαθμούς, στο Ιόνιο 23 με 37 και στο Αιγαίο 23 με 35 βαθμούς Κελσίου. Αίθριο καιρό, με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία 26 με 39 και πιθανώς 40 και 24 με 38 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολο και πιο ανησυχητικά είναι τα νέα που φθάνουν από το Κοσσυφοπέδιο. Σύμφωνα με δηλώσεις δυτικών αξιωματούχων, στις συγκρούσεις έχει αρχίσει να αναμιγνύεται ο σερβικός στρατός με βαρέα όπλα, καθιστώντας έτσι ακόμα πιο εκρηκτική την κατάσταση. Την ίδια ώρα, αποκλεισμένο παραμένει το χωριό Κίγιεβο από άνδρες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου και είναι ενδεικτική η δήλωση του αμερικανού πρεσβευτή του ΟΗΕ, ο οποίος χαρακτήρισε την περιοχή ως το πιο επικίνδυνο μέρος στην Ευρώπη. Η Γερμανία κάλεσε σήμερα τις μεγάλες δυνάμεις να δεχθούν στο τραπέζι των συνομιλιών και τους ηγέτες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου. Την προσεχή εβδομάδα συναντώνται στη Βόνη ανώτεροι αξιωματούχοι της Ομάδας Επαφής, ενώ συνομιλίες με το ρώσο ομόλογό του θα έχει και ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

Αλώβητη βγήκε για άλλη μία φορά η κυβέρνηση του Μεσούτ Γιλμάζ στην Τουρκία, καθώς η Βουλή απέρριψε πρόταση μομφής που είχε υποβάλει η αντιπολίτευση κατά ενός υπουργού, τον οποίο κατηγορούσε οτι δεν κατάφερε να διασφαλίσει τη σύλληψη ενός ακροδεξιού τρομοκράτη. Σε περίπτωση που η πρόταση υπερψηφιζόταν, τότε σύμφωνα με το τουρκικό σύνταγμα, η κυβέρνηση όφειλε να παραιτηθεί. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν για τον πρωθυπουργό Γιλμάζ, αφού χθες το κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της διεξαγωγής έρευνας, σχετικά με τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί για κατάχρηση εξουσίας.

Με αμείωτο ρυθμό τα σωστικά συνεργεία στα Αδανα της Τουρκίας, συνεχίζουν το θλιβερό τους έργο, αφού πλέον ανασύρουν μόνο νεκρούς από τα συντρίμμια που προκάλεσε το περασμένο Σάββατο ο σεισμός των 6,3 Ρίχτερ. Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό οι νεκροί φθάνουν τους 144, ενώ οι ελπίδες για επιζώντες έχουν πλέον εξανεμισθεί. Η περιοχή όμως συνεχίζει να συγκλονίζεται από ασθενείς μετασεισμικές δονήσεις, κυρίως το Τσεϊχάν, το οποίο άλλωστε δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα.

Παρουσία του προέδρου της Κίνας, Ζιάνγκ Ζεμίν, γιορτάσθηκε η πρώτη επέτειος της επιστροφής του Χονγκ Κονγκ, στη Μητέρα Πατρίδα. Σε ομιλία του κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Ζεμίν τόνισε οτι η 1η Ιουλίου 1997 έθεσε τέλος στα 156 έτη της ταπείνωσης στην οποία είχε υποβληθεί το κινεζικό έθνος και υποστήριξε οτι ένα καλύτερο μέλλον περιμένει από δω και μπρος το Χονγκ Κονγκ. Η παρουσία του Ζεμίν στις εορταστικές εκδηλώσεις, αποδεικνύει τη σημασία που αποδίδει η κινεζική κυβέρνηση στην ευημερία της πάλαι ποτέ εύρωστης βρετανικής αποικίας.

Αγνωστα παραμένουν τα αίτια από τα οποία συνετρίβη ένα ρωσικό ελικόπτερο, με αποτελεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα. Το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν 16 άτομα, συνετρίβη κατά την απογείωσή του στην περιοχή της λίμνης Βαϊκάλης. Ανδρες των ειδικών δυνάμεων κατάφεραν να σώσουν τους υπόλοιπους 13, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας τους. Τα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο βρίσκονταν σε αποστολή για μεταλλευτικές έρευνες, με στόχο την εκμετάλλευση κοιτασμάτων χρυσού.

Η γέννηση ενός νέου κολοσσού κυοφορείται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Γουόλ Στριτ Τζέρναλ, καθώς οι πρόεδροι της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Φολξβάγκεν και της σουηδικής Βόλβο αντίστοιχα, έχουν αρχίσει συνομιλίες με άκρα μυστικότητα στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, για επιχειρηματική συνεργασία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγχώνευση. Η γερμανική πλευρά δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο, η σουηδική όμως επιβεβαίωσε την πληροφορία, χωρίς όμως να αναφερθεί στην ουσία των συνομιλιών.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03a run on Thursday, 2 July 1998 - 2:12:05 UTC