Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-05-19

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 19:34 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 19.5.1997

Τις απόψεις κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομία της χώρας παρουσιάζουν απόψε σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει την πρόοδο που έχει συντελεστεί στο θέμα του πληθωρισμού και των επιτοκίων ενώ ως επιχειρήματα αναφέρει τις εκθέσεις των διεθνών οργανισμών όπως αυτή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματός του στον τομέα της οικονομίας, ενώ ιδιαίτερη σημασία αποδίδει στην ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας της οικονομίας. Κριτική στην κυβέρνηση αναμένεται να ασκήσουν η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο Πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας. Σε δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, εκτίμησε ότι "η συζήτηση στη Βουλή για μια ακόμη φορά θα καταδείξει το ορθό της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση". Ο υπουργός Τύπου ζήτησε εξάλλου τη συνδρομή όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Στο συμπέρασμα ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, από ότι η Νέα Δημοκρατία, καταλήγει έρευνα της εταιρείας V-PRC που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Τα Νέα". Συγκεκριμένα το 38,7% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το καταλληλότερο κόμμα για την καταπολέμηση του πληθωρισμού και το 15,7% πιστεύει ότι είναι η Νέα Δημοκρατία. Το 32,4% εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και το 22% τη Ν.Δ. Το 28,4% εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των ελληνοτουρκικών θεμάτων και το 19,7% τη Ν.Δ. Παράλληλα το 56% των ερωτηθέντων θεωρεί πως ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Ν.Δ. είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της ανεργίας. Στο ερώτημα ποιον θεωρούν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό, το 17,4% τάχθηκε υπέρ του Κ. Σημίτη, το 10,8% υπέρ του Κ. Καραμανλή, το 8,4% υπέρ του Δ. Αβραμόπουλου, το 6,9% υπέρ του Ν. Κωνσταντόπουλου και το 3,4% υπέρ του Δ. Τσοβόλα. Όταν κλήθηκαν να επιλέξουν για πρωθυπουργό ανάμεσα στον Κ. Σημίτη και τον Κ. Καραμανλή το 46% τάχθηκε υπέρ του κ. Σημίτη και το 31,&% υπέρ του κ. Καραμανλή. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεπερνά σε προσωπική δημοτικότητα τον πρωθυπουργό αφού συγκεντρώνει θετικές γνώμες από το 54,2% των ερωτηθέντων.

Με τη φράση "η κυβέρνηση προβληματίζεται από τα προβλήματα που υπάρχουν" σχολίασε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύονται σε αθηναϊκή εφημερίδα, και σύμφωνα με την οποία σε ό,τι αφορά στην προσωπική δημοτικότητα, οι κύριοι Σημίτης και Καραμανλής σχεδόν ισοβαθμούν με 50,9% και 54,2% αντίστοιχα. "Ο κ. Καραμανλής είναι νέος πολιτικός. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τα στοιχεία ταυτότητας της πολιτικής του. Αναμένουμε ακόμη, παρά το ότι έχει παρέλθει ένα ικανό χρονικό διάστημα, για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη περί των θέσεών του. Πιστεύω ότι αυτό αναμένει και ο ελληνικός λαός αλλά πάντοτε ένας νέος πολιτικός, ιδιαίτερα ένας νέος ηγέτης σε μία θέση απολαμβάνει ενός υψηλού ποσοστού αποδοχής και εμπιστοσύνης, επειδή πάντοτε ο ελληνικός λαός δίνει ένα χρόνο ως πίστωση σε έναν πολιτικό και σε ένα ηγέτη προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του", επισήμανε ο κ. Ρέππας.

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννο Παπαντωνίου και Μεταφορών και Επικοινωνιών Χάρη Καστανίδη, είχε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Καστανίδης επισήμανε ότι επρόκειτο για συνεργασία εφόλης της ύλης έτσι ώστε να εξεταστούν προγραμματικές προτάσεις και αναγκαία μέτρα για την αποτελεσματική λειτουργία των οργανισμών.

Με τον βοηθό του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για θέματα Κύπρου, Κ. Πρέντεργκαστ συναντήθηκε το πρωί στην Αθήνα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα ελληνοτουρκικά , οι σχέσεις της Αγκυρας με την Ευρώπη, το Κυπριακό και η ενταξιακή πορεία της Μεγαλονήσου στην Ε.Ε. Ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στην πρόταση Ανάν για απευθείας συνομιλίες Κληρίδη - Ντενκτάς στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα του Κόφι Ανάν, επισήμανε ότι η Κυπριακή κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μια πρόταση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για απευθείας συνομιλίες. Δήλωσε ότι η θέση της χώρας μας είναι καταρχήν θετική, αλλά εξέφρασε επιφυλάξεις για το αποτέλεσμα των συνομιλιών αυτών. Η κυπριακή κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης και χρέους προσέρχεται στις απευθείας συνομιλίες Κληρίδη - Ντενκτάς στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα του Κόφι Ανάν, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας. Ερωτηθείς, αν υπάρχει ενδεχόμενο να οδηγηθεί σε αδιέξοδο αυτή η προσπάθεια, σημείωσε ότι κάτι τέτοιο θα είναι ευθύνη των τουρκοκυπρίων, αλλά και όσων προετοιμάζουν αυτή τη συνάντηση.

Τιμητικές διακρίσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού, και τη συμπλήρωση 120 ετών από την ίδρυση του ελληνικού τμήματος της οργάνωσης απένειμαν σήμερα ο Πρόεδρος και το Διοικητικό του Συμβούλιο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου. Μεταξύ των τιμηθέντων ήταν ο τέως αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος, η κ. Λίλη Βενιζέλου- Χαραμή και ο καθηγητής Γεώργιος Παύλος.

Τα εγκλήματα της γενοκτονίας δεν παραγράφονται, γι αυτό και δέκα Ποντιακές Ομοσπονδίες και Σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού με ψήφισμά, τους ζητούν από τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει τις θηριωδίες που διέπραξαν οι τουρκικές κυβερνήσεις της περιόδου 1916-1923. Στο ψήφισμα, που θα επιδοθεί το βράδυ στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης ζητείται από την κυβέρνηση της Τουρκίας να αναγνωρίσει την γενοκτονία που έκαναν οι πασάδες, οι Νεότουρκοι και ο Μουσταφά Κεμάλ σε βάρος 353.000 Ελλήνων του Πόντου. Παράλληλα, οι ποντιακές οργανώσεις ζητούν από την Τουρκία να διαφυλάξει τα ιστορικά και πνευματικά μνημεία των Ποντίων που σήμερα βρίσκονται στην επικράτεια της και αποτελούν σύμβολα της ιστορικής παρουσίας 3.000 χρόνων πολιτισμού και δημιουργίας του ελληνισμού και σήμερα βεβηλώνονται, καταστρέφονται ή γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων του Πόντου, οι οποίοι έπεσαν θύματα και μάρτυρες της πολιτικής της εθνικής κάθαρσης που αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο του σύγχρονου τουρκικού κράτους, μνημονεύει στο μήνυμά του, με αφορμή την 75η επέτειο της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης. "Η μνήμη παραμένει ζωντανή στις μέρες μας, μας διδάσκει και μας προειδοποιεί. Η σημερινή Τουρκία εξακολουθεί να διαιωνίζει το έγκλημα της εισβολής και της κατοχής στην Κύπρο, εξακολουθεί να απειλεί στο Αιγαίο με παράνομες παράλογες και ανιστόρητες διεκδικήσεις. Αρνείται πεισματικά τη σύγχρονη διεθνή πραγματικότητα, το Διεθνές Δίκαιο και τμήμα της ηγεσίας της διατρανώνει ακόμη απροκάλυπτα την εμμονή στην Οθωμανική κληρονομιά της. Απέναντι σ΄αυτή την πραγματικότητα, εμείς έχουμε χρέος να αντιτάξουμε την πάγια και αποφασιστική στάση μας. Κανένα κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας δεν είναι διαπραγματεύσιμο και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε με κάθε μέσο αυτή την απόφασή μας" τονίζει στο μήνυμά του ο κ Κακλαμάνης.

Την αντίθεσή τους στην πραγματοποίηση της κοινής συναυλίας του Έλληνα τραγουδιστή Σάκη Ρουβά και του Τούρκου συναδέλφου του Μπουράκ Κουτ, που θα δοθεί σήμερα το βράδυ στην "πράσινη γραμμή" στη Λευκωσία, επανέλαβε η εξτρεμιστική οργάνωση "Γκρίζοι Λύκοι". Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Μπιρλίκ", ο αρχηγός της οργάνωσης χαρακτήρισε τη συναυλία ως "βυζαντινό τέχνασμα" και επέκρινε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για ρατσισμό, επειδή "δεν θα επιτραπεί στους εποίκους να παρακολουθήσουν τη συναυλία". Στο μεταξύ, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Κύπρου και του ΟΗΕ διεξάγουν ασκήσεις ετοιμότητας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επεισόδια. Η Ομοσπονδία Μοτοσικλετιστών και οι αντικατοχικές οργανώσεις έχουν απευθύνει κάλεσμα σε αντιεκδήλωση στο κέντρο της Λευκωσίας. Η συναυλία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε κόμματα και οργανώσεις. Αντίθεση εξέφρασαν δύο από τα πέντε κοινοβουλευτικά κόμματα, ενώ η κυβέρνηση χαιρέτισε τη διοργάνωση της συναυλίας.

Έργα συνολικού ύψους 80 δισεκατομμυρίων δραχμών εκτελούνται στη Θεσσαλονίκη και με αυτά θα υποδεχτεί το 2000 η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τόνισε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Κώστας Λαλιώτης, στην ομιλία του στα εγκαίνια του νέου δημαρχείου Καλαμαριάς. Για την περιοχή της Καλαμαριάς υλοποιείται μια προγραμματική σύμβαση παρεμβάσεων στο χώρο του στρατοπέδου "Κόδρα" και στο κέντρο της πόλης για αναπλάσεις και δημιουργία θέσεων στάθμευσης, συνολικού προϋπολογισμού 2 δισεκατομμυρίων δραχμών. Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θρασύβουλος Λαζαρίδης, και παραβρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππος Πετσάλνικος, οι βουλευτές Νίκος Ακριτίδης, Γιάννης Μαγκριώτης, Νίκος Γκεσούλης (ΠΑΣΟΚ), Παναγιώτης Ψωμιάδης (Ν.Δ), ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Παπαδόπουλος κ.α.

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την υλοποίηση του προγράμματος προώθησης νωπών και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων σε Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Ουκρανία και Ρουμανία από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ), το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στη διάρκεια ημερίδας στη HELEXPO-ΔΕΘ, στο πλαίσιο της 14ης DETROP. "Ήδη, κι ενώ το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη, οι τάσεις διαφαίνονται θετικές. Συμμετέχουσες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις έκλεισαν κάποιες συμφωνίες και οι ελληνικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων προς τις χώρες αυτές αυξήθηκαν το '96. Ωστόσο, για τα αποτελέσματα θα μπορούμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, στο τέλος του '97", δήλωσε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο οικονομολόγος υπεύθυνος Μελετών και Ανάπτυξης Εργασιών του Συνδέσμου, Ιωάννης Παπακωνσταντίνου.

Άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του Κουβανού επαναστάτη Τσε Γκεβάρα παρουσίασε σήμερα στην Αθήνα η κόρη του Αλέιδα που επισκέπτεται τη χώρα μας. Αναφερόμενη στο έργο του πατέρα της τόνισε ότι σφράγισε την ζωή της και υπογράμμισε ότι το όνομα του Τσε Γκεβάρα δεν αποτελεί μουσείο αλλά πηγή αγωνιστικότητας.

Την Κύπρο θα επισκεφτεί στις αρχές Ιουνίου, πριν την έναρξη των απευθείας συνομιλιών μεταξύ του Γλαύκου Κληρίδη και του Ραούφ Ντενκτάς, ο ειδικός αντιπρόσωπος της Βρετανίας για το κυπριακό σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Γιαννάκη Κασουλίδη με το Βρετανό ομόλογο του Ρόμπιν Κουκ. Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας στη Μεγαλόνησο Ντέιβιντ Μάντεν μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ.Κληρίδη. Ο κ.Μάντεν τόνισε ότι η χώρα του θα υποστηρίξει και θα βοηθήσει τις προσπάθειες του Γ.Γ. του ΟΗΕ, ώστε οι συνομιλίες να είναι όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένες.

Συνεχίζονται για έκτη ημέρα οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της Τουρκίας κατά των ανταρτών του ΡΚΚ στο Β. Ιράκ, παρά τις αντιδράσεις τόσο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Αναν, ο οποίος ζήτησε να αποσυρθούν τα τουρκικά στρατεύματα από την περιοχή, όσο και από την Αίγυπτο και τη Λιβύη αλλά και από την ίδια τη Βαγδάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας στο διάστημα των έξι ημερών που διαρκούν οι επιχειρήσεις, σκοτώθηκαν 1139 αντάρτες του ΡΚΚ. Στο μεταξύ η Βαγδάτη χαρακτήρισε την επιχείρηση ως επίθεση εναντίον της, ενώ ο αραβικός κόσμος εκφράζει ανησυχίες για την κατάσταση. Η Αίγυπτος χαρακτήρισε απαράδεκτη την επιχείρηση, ενώ ο Λίβυος ηγέτης Μουαμμάρ Καντάφι καταδίκασε τις τουρκικές επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας, Πέταρ Στογιάνοφ, εξέδωσε σήμερα ειδικό διάταγμα, με το οποίο προτείνει στη Βουλή της Βουλγαρίας να εκλέξει ως πρωθυπουργό τον ηγέτη της "Ένωσης Δημοκρατικών Δυνάμεων", Ιβάν Κόστοφ. Νωρίτερα ο εντολοδόχος πρωθυπουργός κ.Κόστοφ παρουσίασε στον Πρόεδρο της χώρας τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης των "Ενωμένων Δημοκρατικών Δυνάμεων" (Ένωση Δημοκρατικών Δυνάμεων και Λαϊκή Ένωση), καθώς και το τετραετές πρόγραμμα διακυβέρνησής της. Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, στην οποία θα συμπεριληφθούν και μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης Σοφιάνσκι, θα παρουσιαστεί στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη.

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε πυκνοκατοικημένη συνοικία της Τζακάρτα στην Ινδονησία. Από τη φωτιά που ξεκίνησε από ένα μικρό εστιατόριο της περιοχής, δεν υπήρξαν θύματα, ωστόσο καταστράφηκαν τελείως πάνω από 300 σπίτια αφήνοντας άστεγους εκατοντάδες ανθρώπους.

Στην Αθήνα θα διεξαχθεί, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, η σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου θα καλύψει ραδιοτηλεοπτικά η ελληνική κρατική ραδιοτηλεόραση. Στη χώρα μας θα φιλοξενηθούν κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο ενώ πάνω από 200 χώρες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή.

Τη Ρουμανία θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα η εθνική μας ομάδα βόλει των ανδρών, σε ένα κρίσιμο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της και να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα γίνουν το Σεπτέμβριο στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας. Στην κατάταξη η Ελλάδα είναι πρώτη έχοντας 9 βαθμούς σε 5 αγώνες, δεύτερη είναι η Ρουμανία με 7 βαθμούς σε 4 συναντήσεις, τρίτο το Βέλγιο με 6 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και τέταρτα τα Σκόπια με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και κυρίως τις ορεινές περιοχές, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Αύριο ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι σχεδόν αίθριος όμως το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 13 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 μέχρι 32 και στις νησιωτικές περιοχές από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις ενώ τις απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να εκδηλωθεί καταιγίδα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Monday, 19 May 1997 - 16:40:35 UTC