Browse through our Interesting Nodes about Foreign Delegations in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-06-03

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/06/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κρούσματα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ.
  • [3] Ελληνοτουρκικά
  • [4] Ιονική
  • [5] Εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ
  • [6] Πύραυλοι S-300
  • [7] ΟΝΕ-Συζήτηση στη Βουλή
  • [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/06/1998
  • [9] Ιονική Τράπεζα-Απεργία-Ιδιωτικοποίηση

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η συζήτηση στη Βουλή για την ΟΝΕ,τα κρούσματα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ.,η απεργία στην Ιονική Τράπεζα,οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Εκδότης:Κ. Μήτσης):Διάλεξε επώνυμο ο Κωνσταντίνος.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Εκδότης:Δ. Ρίζος):"Λύκοι" μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικός των ΜΑΤ,ληστής τραπεζών.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ληστεύουν ,εκβιάζουν και διοικούν την Αστυνομία.Ε, όχι κι έτσι κ. Ρωμαίε!

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ:Προστάτευε την Ιονική, λήστεψε όμως την Εθνική.Ανδρας των ΜΑΤ με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σαπίλα στην Αστυνομία.Αναυδη η κοινή γνώμη απο την έκταση της διάβρωσης.

    Η ΑΥΓΗ: Στον τζόγο η Ιονική.Αύριο η δικαστική απόφαση για την απεργία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Βουλευτές υπάλληλοι μιζαδόρων.Ονόματα τώρα κύριε Εβερτ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γερμανική μπυραρία το ΠΑΣΟΚ.Πρωτοφανής δήλωση του Βερυβάκη:"Μας θέλουν παιδιά του Κόλ,δηλαδή ΚΟΛόπαιδα".

    ΕΘΝΟΣ: Ευκαιρίες για 20.000 νέους.Αρχίζει η κατάρτιση με χρήματα απο την Ευρώπη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:"Τσίλιες" κρατάνε οι Αμερικανοί για τους S-300.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αγεφύρωτο χάσμα.Το "παλαιό" εναντίον του "νέου" ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Και κλέφτες και αστυνόμοι.Τρία νέα πρωτοφανή κρούσματα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Λύκοι στα πρόβατα.Σόκ: ληστής άνδρας των ΜΑΤ, "προστάτης" ασυνόμος.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Θεαματική νίκη των εργαζομένων.Πλήρης υποχώρηση της κυβέρνησης.

    ΕΣΤΙΑ: Σε αδιέξοδο και οι συγκοινωνίες.Διστάζει η Κυβέρνησις να λάβη αποφάσεις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Διακυβεύεται ο στόχος της ΟΝΕ.Αιτία η ενδοπασοκική σύγκρουση και η καιροσκοπική στάση της αντιπολίτευσης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ομαδικά πυρά κατά Χ.Παπουτσή.Επιθετική πολιτική προς πάσα κατεύθυνση ξεκινούν οι "εκσυγχρονιστές".

    ΤΑ ΝΕΑ: Ξεσκεπάζει η αυτοψία τον βουλευτή.Ετρεχε με 115 χιλιόμετρα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απάντηση στην ΟΝΕ το Ενιαίο Μέτωπο Πάλης του Λαού.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Διακοπές με έκπτωση προσφέρει φέτος ο ΕΟΤ.Σε ποιά ξενοδοχεία της Βόρειας Ελλάδας ισχύουν τιμές μειωμένες μέχρι και 50%

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μονομαχία Σημίτη-Καραμανλή.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Τρομάζει η διαφθορά στο αστυνομικό σώμα.Επίορκοι αστυνομικοί σε ληστείες τραπεζών,προστασία κέντρων και λαθρεμπόριο.

    [2] Κρούσματα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "νέο σοβαρότατο πλήγμα στην ήδη κλονισμένη εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης προς την ΕΛ.ΑΣ. έδωσαν τα τρία εξοργιστικά περιστατικά διαφθοράς που σημειώθηκαν χθές.Στην Αθήνα συνελήφθη αστυφύλακας των ΜΑΤ γιατί λήστεψε την τράπεζα της γειτονιάς του, στη Χίο ο αστυνομικός διευθυντής γιατί τα'πιανε απο επιχειρηματίες και στον Πύργο 6 αστυνομικοί κατηγορούνται για ναρκωτικά και "προστασία".Οι ευθύνες της ηγεσίας βαριές".

    [3] Ελληνοτουρκικά

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "στην τελική ευθεία έχει περάσει η πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Χαβιέ Σολάνα για το θέμα της υιοθέτησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στο Αιγαίο απο την Ελλάδα και την Τουρκία.Μέσα στα επόμενα 24ωρα ,σύμφωνα με έγκυρη διπλωματική πηγή στην έδρα της Συμμαχίας θα φανεί εάν με εντολή Αθήνας και Αγκυρας ο ίδιος ο κ. Σολάνα θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της επίσημης αποδοχής του κειμένου που θα πρέπει να συνυπογράψουν οι δύο πλευρές.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αρχική συμφωνία θα αφορά στα ίδια μέτρα που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της 27ης Μαϊου 1998 γνωστή ως μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ,που είχε υπογραφεί στην Αθήνα,καθώς επίσης στις Γενικές Αρχές για την πρόληψη τυχόν Ατυχημάτων (Accidents and Incidents) που είχαν υπογραφεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.Ερωτηματικό περαμένει εάν στο κείμενο θα υπάρχουν συμπληρωματικά μέτρα ή αρχές ή εάν θα περιορισθεί σε μια απλή επιβεβαίωση των όσων είχαν συμφωνηθεί το '88".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "την έντονη αντίδραση της ελληνικής πλευράς για τις περιοχές που επιλέχθησαν αλλά και για το μεγάλο χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν προκάλεσε το γεγονός οτι ξεκίνησε ήδη η πρώτη φάση της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης των Τούρκων με την επωνυμία "Θαλασσόλυκος" ανατολικά και νοτιοανατολικά της Ρόδου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιουνίου.Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στο αεροδρόμιο της Ρόδου όσο και σε αυτό της Λήμνου".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ,"η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιταλία αναζητούν τρόπους παροχής βοήθειας προς την Τουρκία σε διμερές επίπεδο.Αυτό είανι το βασικότερο συμπέρασμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι σε επίπεδο υψηλών αξιωματούχων των υπουργείων Εξωτερικών των πέντε αυτών χωρών".

    [4] Ιονική

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "νέες διαστάσεις λαμβάνει η διαδικασία πώλησης της Ιονικής Τράπεζας μετά και την εμπλοκή του Ομίλου Λάτση,ο οποίος ενδιαφέρεται ενεργά για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Ιονικής.Η Eurobank η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσει προσφορά ως Ομιλος Λάτση, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα επιδιώκει τη δυναμική ανάπτυξή της στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "Στα γνωστά παιχνίδια του Χρηματιστηρίου κινδυνεύει να εμπλακεί το μέλλον της Ιονικής, καθώς η κυβέρνηση αρνείται την αποτίμηση της πραγματικής αξίας της τράπεζας και θεωρεί οτι το τίμημα της εξαγοράς θα καθοριστεί με βάση τη χρηματιστηριακή αξία της.Στον χθεσινό διάλογο του κ. Παπαντωνίου με τη ΓΣΕΕ ,την ΟΤΟΕ και τους ενδιαφερόμενους εργαζομένους, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας πρότεινε να κατοχυρωθεί μέσω του συμβολαίου πώλησης η παραμονή των εργαζομένων στην Ιονική επ'αόριστον και όχι για δύο χρόνια, όπως πρότεινε μέχρι τώρα.Η δέσμευση αυτή εκτιμάται οτι θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση του τιμήματος πώλησης".

    Η ΕΣΤΙΑ στο σχόλιό της γράφει μεταξύ άλλων"όμως οι πάσης φύσεως συμπαραστάτες δεν ζήτησαν την αλλαγή των σχετικών νόμοων.Δεν ζήτησαν να επιτρέπωνται γενικώς οι καταλήψεις ξένης ιδιοκτησίας και να προπηλακίζωνται ανυπεράσπιστοι εκείνοι που επιθμούν να εργασθούν. ζήτησαν απλώς να μην εφαρμοσθή ο νόμος στην προεκιμένη περίπτωση, διότι αυτό εξυπηρετούσε το δικό τους συνδικαλιστικό, κομματικό ή κυκλοφοριακό συμφέρον".

    [5] Εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος επιβεβαιώνει η αντιπαράθεση Πάγκαλου-Παπουτσή και η προτροπή του κυβερνητικού εκπροσώπου προς τον κοινοτικό επίτροπο να παραιτηθεί ,ενώ η σκυτάλη των υβριστικών δηλώσεων και αντιδηλώσεων πέρασε στα χέρια βουλευτών και στελεχών".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "τα ομαδικά "πυρά" που δέχθηκε χθές ο κ Παπουτσής εντάσσονται - σύμφωνα με πληροφορίες- στην τακτική του εκσυγχρονιστικού στρατοπέδου να περάσει στην αντεπίθεση σε σχέση με την πολιτική των χαμηλών τόνων που επέλεξε να κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα.Δεν είναι τυχαίο οτι η αντιπαράθεση των δύο πλευρών έχει περάσει σε επίπεδο κορυφής του κόμματος,γεγονός που αποδεικνύει και την πολυπλοκότητα του ζητήματος.Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν οι εκσυγχρονιστές θα πάρουν τις εξελίξεις στα χέρια τους".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται οτι "οι αντιπαραθέσεις στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ "εκσυγχρονιστών " και αντιφρονούντων κορυφώνονται με οξύτατες αντεγκλήσεις.Ο κ. Βερυβάκης δήλωσε χθές "Τώρα μας θέλουν παιδιά του Κόλ, σαν τα μούτρα τους, δηλαδή Κολόπαιδα".Η "καγκελαρία" του Μαξίμου, στο μεταξύ ,ζήτησε απο τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζάκ Σαντέρ να διώξει τον Χρ. Παπουτσή απο επίτροπο και εξασφάλισε ευρω-ρεζιλίκι για τον Σημίτη.Εξάλλου, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτ. Εβερτ κατήγγειλε τον Κ. Σημίτη ως πρωθυπουργό που εξελέγη απο τα διαπλεκόμενα".

    [6] Πύραυλοι S-300

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "πληροφορίες των αρχών ασφαλείας αναφέρουν οτι τον τελευταίο καιρό παρατηρείται όργιο κατασκοπείας σε βάρος της Εθνικής Φρουράς και γενικά των στρατιωτικών εγκαταστάσεων της Κύπρου.Στο όριο αυτό μετέχουν Αγγλοι,Αμερικανοί, Τούρκοι και Ισραηλινοί.Στο στόχαστρο όλων είναι η αεροπορική βάση της Πάφου, η ναυτική βάση Ζυγίου (μεταξύ Λάρνακας-Λεμεσού) και άλλες εγκαταστάσεις. Οι λογής λογής κατάσκοποι προσπαθούν να εξακριβώσουν φήμες οτι έχουν ήδη μεταφερθεί στην Κύπρο εξαρτήματα των ρωσικών πυραύλων είτε οτι ανεγείρονται εγκαταστάσεις κλπ για τους S-300".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει οτι "σε νέα προκλητική ενέργεια, μετά το δημοσίευμα των "Σάντεϊ Τάιμς" για ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη στην Κύπρο το καλοκαίρι, προέβησαν χθές οι Βρετανοί στην Κύπρο,όταν ελικόπτερο των βρετανικών βάσεων επραγματοποίησε νηοψία σε λληνικό εμπορικό σκάφος.Η νηοψία έγινε ανοιχτά της Κύπρου, επί του σκάφους "Ραφαήλ", το οποίο κατευθυνόταν προς τη Λάρνακα, με σκοπό τη διαπίστωση της πιθανής μεταφοράς".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει οτι "τα αμερικανικά ελικόπτερα πετούσαν πάνω απο το Ζύγι, καταδρομείς της Εθνικής Φρουράς διεξήγαγαν άσκηση στην περιοχή,ενώ παράλληλα ένα ουκρανικό φορτηγό κατέπλεε στο λιμάνι του Βασιλικού.Οι καταδρομείς όταν αντιλήφθηκαν τα ελικόπτερα να πετούν 30 μέτρα απο πάνω τους, έριξαν προειδοποιητική φωτοβολίδα. Οι αρχές ασφαλείας της Δημοκρατίας διερευνούν το ενδεχόμενο, η παρουσία των καταδρομέων και του ουκρανικού φορτηγού πλοίου να δημιούργησε την εντύπωση οτι θα ξεφορτώνονταν στο Ζύγι εξαρτήματα που έχουν σχέση με τους πυραύλους S-300 ή άλλα οπλικά συστήματα της Εθνικής Φρουράς και για το λόγο αυτό να δόθηκε η διαταγή να πετάξουν τα ελικόπτερα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει χαρακτηριστικά στον πρωτοσέλιδο τίτλο της "Τσίλιες" κρατάνε οι Αμερικανοί για του S-300.Υπόθεση κατασκοπείας με ομπρέλα τις ΗΠΑ συγκλονίζει την Κύπρο.Χωροφύλακες της Αγκυρας οι Αγγλοι κάνουν νηοψίες".

    [7] ΟΝΕ-Συζήτηση στη Βουλή

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "ο στόχος είναι κοινός, ο χρόνος περιορισμένος, αλλά οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου δεν βρίσκουν το δρόμο.Οπως κατεδείχθη απο τη χθεσινή άγονη και παραγωγική,μόνο στη ρητορική, κοινοβουλευτική συζήτηση των πολιτικών αρχηγών,αλλά και απο τις οξύτατες αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, ο δρόμος προς την νοποιημένη ευρωπαϊκή αγορά παραμένει το μέγα ζητούμενο μόλις 18 μήνες απο την τελική κρίση.Με κίνδυνο να παρέλθουν οι προθεσμίες και να μην έχει επιτευχθεί η κοινά αποδεκτή επιδίωξη, η οποία χαρακτηρίζεται ταυτόσημα και απο τα δύο μεγάλα κόμματα ως εθνικός στόχος".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει οτι "τίποτα δεν προσέθεσε, ούτε κάν σε επίπεδο εντυπώσεων,ούτε λόγος βέβαια για την ουσία, η χθεσινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τηνπορεία της χώρας προς την ΟΝΕ.Στο γνώριμο σκηνικό της Βουλής υπήρξε μόνο μια αλλαγή, προς το χειρότερο δυστυχώς".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι "σε μια άκρατη διαφήμιση της Οικονομικής και Νομισματικής Ενωσης (ΟΝΕ) προχώρησε χτές ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, εμφανίζοντάς την ούτε λίγο ούτε πολύ ως "γή της επαγγλίας" ομολογώντας όμως οτι η πορεία θα είναι δυσβάστακτη για το λαό αφού θα υπάρχουν "κάποιες ενδιάμεσες απώλειες" όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει οτι "μηνύματα στην εσωκομματική αντιπολίτευση προτίμησε να στείλει ο πρωθυπουργός.Αφού υπεραμύνθηκε της πολιτικής του ,ανέφερε χαρακτηριστικά:"όσοι θέλουν ,ας διαλέξουν να συνομιλούν με το παρελθόν.Θα κριθούν σκληρά και αυστηρά γι αυτό..".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υπογραμμίζει οτι "σε ανηλεές σφυροκόπημα της κυβέρνησης, για την πολιτική που ακολούθησε στα θέματα της ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ και την οικονομία γενικότερα, εξελίχθηκε η χθεσινή προ ημερισίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ύστερα απο πρωτοβουλία του προέδρου του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλα".

    (Γ.Π.)

    [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι τα εξής:οι νέες εξελίξεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ιονικής,η συζήτηση στην Βουλή για την ΟΝΕ,η επικείμενη ιδιωτικοποίηση των ΚΑΕ (Duty Free) και τα προβλήματα στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών:``Στον αέρα και πάλι η ΟΑ - Σε ναύαγιο το πρόγραμμα εξυγίανσης.''

    ΕΞΠΡΕΣ:``Κρίσιμη υποχώρηση ο κυβερνητικός ελιγμός για την Ιονική.''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:``Παράθυρο για λύση στην Ιονική-Κ.Σημίτης:Οικονομική πολιτική με κοινωνικό πρόσωπο.''

    ΚΕΡΔΟΣ:``Βήμα εκτόνωσης στο θέμα της Ιονικής Τράπεζας-"Πωλείται" και ο κανονισμός προσωπικού της Ιονικής!''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:``Η απεργία τελειώνει ο διάλογος αρχίζει- Εργασιακά -Ασφαλιστικό τα σημεία προσέγγισης για την Ιονική.''

    [9] Ιονική Τράπεζα-Απεργία-Ιδιωτικοποίηση

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι:``"Παράθυρο" για να λυθεί η απεργία στην Ιονική άνοιξε χθες, η κυβέρνηση. Δεσμεύτηκε να μη γίνουν απολύσεις στην Τράπεζα. Σε δίωρη σύσκεψη με την ΟΤΟΕ, ΓΣΕΕ και τον σύλλογο των υπαλλήλων της Ιονικής, ο κ.Παπαντωνίου εγγυήθηκε ότι με το συμβόλαιο πώλησης θα κατοχυρωθεί ο υφιστάμενος κανονισμός εργασίας ο οποίος διασφαλίζει τους εργαζόμενους μέχρι την ηλικία των 62 ετών.''

    (Ι.Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Friday, 5 June 1998 - 17:02:53 UTC