Read the Treaty Establishing the European Community (Rome, 25 March 1957) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-11-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/11/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Εργασιακά
  • [03] Νομιμοποίηση μεταναστών
  • [04] Επιστημονική ανακάλυψη
  • [05] Ελλάδα- Τσεχία
  • [06] Κυβέρνηση
  • [07] Τουρκία - ΕΕ
  • [08] Δηλώσεις προέδρου ΣΕΒ
  • [09] Ιδιωτικά πανεπιστήμια
  • [10] Κυπριακό
  • [11] Οικονομία
  • [12] Νόσος τρελών αγελάδων
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [14] Επιτόκια

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι αντιδράσεις για τη δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ, η νόσος των "τρελών αγελάδων", το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιχείρηση σκούπα στα χαρτόσημα! Αστυνόμος ρήμαζε τους φουκαράδες λαθρομετανάστες που ήθελαν να νομιμοποιηθούν.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ποιοί πολιτικοί "τα παίρνουν". Η Βουλή κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΕΒ να τους κατονομάσει. ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ράπισμα στην κυβέρνηση για τον Οτσαλάν. Ανοιξε ο φάκελος. Επειτα από πρόταση εισαγγελέα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ανένδοτος από τους παπάδες. Καλούν το λαό να ανατρέψει την κυβέρνηση.

    Η ΑΥΓΗ: Η απασχόληση στο περιθώριο. Κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιοί βουλευτές τα πήραν από τον πρόεδρο των βιομηχάνων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο τρόμος της μπριζόλας...Οι "τρελές αγελάδες" αδειάζουν τα πιάτα. Απαγόρευσε η Γαλλία τα T-bone-Η Ελλάδα τι κάνει;

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βρήκαμε τον Λιαντίνη. Λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης του καθηγητή στον Ταΰγετο.

    ΕΘΝΟΣ: 6+1 αλλαγές στα εργασιακά. Στη Βουλή το νομοσχέδιο Γιαννίτση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πυροβολαρχία "Χ.Ο" οι απλοί παπάδες. Αντεπίθεση του ΙΣΚΕ σε Κυβέρνηση-Δαφέρμο για το θρήσκευμα στην υπογραφή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Χρηματισμός πολιτικών έρευνα από εισαγγελέα και πρόεδρο της Βουλής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι αλλάζει στην αγορά ΙΧ. Η ΕΕ καταργεί το δικαίωμα αποκλειστικότητας από τις αντιπροσωπείες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γονιδιακός άθλος στην Κρήτη. "Μίνως" Ανακάλυψη-σταθμός στο ΙΤΕ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: 4 αλλαγές στη Δικαιοσύνη. Νομοσχέδιο Σταθόπουλου αύριο στο υπουργικό Συμβούλιο.

    ΕΣΤΙΑ: Χρήμα και πολιτική. Υποκριτική αντίδρασις στην δήλωση Κυριακόπουλου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μικροαλλαγές αντί τομής στα εργασιακά. Μετά τις ωδίνες στα μεγάλα προβλήματα η κυβέρνηση "έτεκε μυν".

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ευέλικτο 38ωρο από το 2001. Σημαντικές αλλαγές στο Εργασιακό.

    ΤΑ ΝΕΑ: Συναγερμός σ όλη την Ευρώπη για τρελές αγελάδες. Ελεγχοι και στην Ελλάδα.

    ΝΙΚΗ: Πανικός στην ΕΕ για τις "τρελές αγελάδες". Σήμερα οι αποφάσεις στις Βρυξέλλες.

    Νέα Ελλάδα: Ωρα ευθυνών. Παραίτηση Λυτζεράκου, εκτεθειμένος και ο Τσοχατζόπουλος.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επιμένει αντεργατικά η κυβέρνηση. Κατατίθεται το νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Το αίσχος της Σοφοκλέους. Εγκλωβισμένοι και σφαγμένοι! Τους εγκατέλειψαν: κυβέρνηση, κόμματα, εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ.

    Η ΧΩΡΑ: Οι μασόνοι υπογράφουν ελεύθερα με τις γνωστές τελείες...Εκρηξη του Κλήρου σε όλη την Ελλάδα-Κεραυνοί Παπαθεμελή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΕΕ: σάλος για τα κρέατα. Αδύνατος ο έλεγχος των ζωντανών στην Ελλάδα λόγω έλλειψης εργαστηρίων.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Θεσσαλονίκη κινδυνεύει. Σύμφωνα με έκθεση του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

    [02] Εργασιακά

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "προς τη Βουλή οδεύει πλέον το νομοσχέδιο που μεταβάλλει το καθεστώς των εργασιακών σχέσεων. Με μια χειρονομία καλής θέλησης η κυβέρνηση περιόρισε το όριο των ομαδικών απολύσεων, αλλά μείωσε και τις εργοδοτικές εισφορές".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "έπειτα από μακρά και επεισοδιακή , πολλές φορές, διαβούλευση με τα συνδικάτα και τις εργοδοτικές οργανώσεις, ο υπουργός Εργασίας Τ. Γιαννίτσης παρουσίασε, χθες τις τελικές κυβερνητικές προτάσεις για τις αλλαγές στην αγορά εργασίας, προβαίνοντας σε μικροδιευθετήσεις, χωρίς όμως να δημιουργεί την αίσθηση μιας αποτελεσματικής και αποδοτικής παρέμβασης στον κρίσιμο τομέα της απασχόλησης".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι "επιμένει στη λεηλασία των εργατικών δικαιωμάτων η κυβέρνηση, με το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις το οποίο αναμένεται να κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή στη Βουλή".

    [03] Νομιμοποίηση μεταναστών

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "στη νομιμοποίηση 150.000 μεταναστών φαίνεται να προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες. Η πρόταση αυτή αποτέλεσε αντικείμενο συσκέψεως των υπουργών Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Το θέμα αυτό, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς πρόκειται να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης του αυριανού υπουργικού συμβουλίου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "δεύτερη ευκαιρία" δίνει η κυβέρνηση στο σύνολο σχεδόν των 500.000 λαθρομεταναστών για να νομιμοποιηθούν μέσω της απόκτησης "πράσινης κάρτας".

    [04] Επιστημονική ανακάλυψη

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "μια από τις σημαντικότερες παγκοσμίως επιστημονικές ανακαλύψεις πέτυχε στο Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας η ομάδα του καθηγητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Χαράλαμπου Σαββάκη. Πρόκειται για μέθοδο που επιτρέπει την τροποποίηση των γενετικά κληρονομήσιμων χαρακτηριστικών του ανθρώπου με τη μετάθεση γονιδίων μέσω του φορέα γονιδίων με την επωνυμία "Μίνως". Οι ερευνητές που έκαναν πειράματα, πιστεύουν ότι ανοίγει ο δρόμος για ταχύτερη γονιδιακή θεραπεία κληρονομικών ασθενειών".

    [05] Ελλάδα- Τσεχία

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "την αμοιβαία βούληση για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων Αθήνας - Πράγας στον οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό τομέα εξέφρασαν οι πρόεδρος της Τσεχίας και της Ελλάδας, Βάκλαβ Χάβελ και Κωστής Στεφανόπουλος κατά τη χτεσινή τους συνάντηση. Οι δύο άντρες στη διάρκεια των συνομιλιών που είχαν στο Κάστρο της Πράγας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι οι δύο χώρες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στις διμερείς σχέσεις τους".

    [06] Κυβέρνηση

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "εκλογικά σενάρια τροφοδότησε, εκ του μη όντος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Συνομιλητές του πρωθυπουργού έδιναν για την ερμηνεία ότι ο Κ. Σημίτης είναι ενοχλημένος από την ένταση αμφισβήτησης της κυβερνητικής πολιτικής από κορυφαία στελέχη, όπως ο Α. Τσοχατζόπουλος".

    [07] Τουρκία - ΕΕ

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "καταπέλτης για την Τουρκία είναι η έκθεση του Γάλλου συντηρητικού ευρωβουλευτή Φιλίπ Μοριγιόν, που συζητήθηκε χθες στην Ευρωβουλή. Ο Ευρωπαίος επίτροπος Γκ. Φερχόιγκεν παρενέβη προκειμένου να αποσυνδέσει εντελώς την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ από την επίλυση του Κυπριακού. Σε αντίθετη κατεύθυνση, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Μιχ. Παπαγιαννάκης ζήτησε οι επισημάνσεις της έκθεσης Μοριγιόν να ενσωματωθούν στην Εταιρική Σχέση και συγκεκριμένα θέματα, όπως οι Κούρδοι, το Κυπριακό, η ειρηνική και χωρίς απειλές συμβίωση της Τουρκίας με τις όμορες χώρες".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "είναι πιο εύκολο να φτιάξεις τζαμί σε οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης παρά χριστιανική εκκλησία στην Τουρκία", "Μεγάλο εργοτάξιο" και "Σ' ένα μεγάλο στοίχημα" είναι μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν χθες στο πλαίσιο της συζήτησης της έκθεσης Μοριγιόν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο".

    [08] Δηλώσεις προέδρου ΣΕΒ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "μορφή θύελλας παίρνουν οι αντιδράσεις για όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, στο "Εψιλον" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Ο θόρυβος που ξεσηκώθηκε για τις καταγγελίες Κυριακόπουλου, που ανέφερε ότι έχει χρηματοδοτήσει πολιτικούς "ασχέτως παρατάξεως", οδήγησε τη Βουλή να καλέσει τον πρόεδρο του ΣΕΒ για να αποκαλύψει "σε ποιούς πολιτικούς και ποιά κόμματα τα έχει δώσει". Την κλήτευση του κ. Κυριακόπουλου από τη Βουλή γνωστοποίησε με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ντίνος Βρεττός, που έχει την ευθύνη για τον έλεγχο των οικονομικών κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "η νέα αυτή αποκάλυψη ήρθε να προκαλέσει νέα αναταραχή και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον πολιτικό βίο της χώρας, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε δεινή θέση. Ηρθε ουσιαστικά να προστεθεί στη μακρά αλυσίδα των χτυπημάτων που δέχεται η πολιτική ζωή και για τα οποία ακόμη δεν έχουν δοθεί πειστικές και αξιόπιστες απαντήσεις από τη δικαιοσύνη".

    [09] Ιδιωτικά πανεπιστήμια

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "και νέα απόφασις της ΚΟΜΙΣΙΟΝ έρχεται να ταράξη τα νερά των εκπαιδευτικών μας πραγμάτων θεωρώντας δυνατή και επιβεβλημένη την αναγνώριση της ισοτιμίας πτυχίων που παρέχουν Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών, συνεργαζόμενα με ξένα πανεπιστήμια. Η απόφασις αφορά μόνον τα πτυχία Ψυχολογίας, Γαλλικών Πανεπιστημίων αλλά το σκεπτικό είναι προφανές ότι ισχύει για κάθε ειδικότητα και κάθε "Ευρωπαϊκό" πανεπιστήμιο".

    [10] Κυπριακό

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει ότι "τον έντονο προβληματισμό του εν όψει του έκτου γύρου των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε ο πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης στον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, ζητώντας την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης, ώστε να αλλαχθεί το περιεχόμενο του άτυπου κειμένου που επέδωσε στις ηγεσίες των δύο κοινοτήτων ο γγ του ΟΗΕ Κόφι Αναν".

    Κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "ομολογία αποτυχία των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών αποτελεί ουσιαστικά το κοινό ανακοινωθέν το οποίο συντάχθηκε κατόπιν της συνάντησης και γεύματος εργασίας των κκ Κ. Σημίτη και Κληρίδη στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Σύμφωνα με τη Νέα Ελλάδα, "είναι φανερός πως όλες οι ενδείξεις οδηγούν πλέον στο "κλείσιμο" του κυπριακού προβλήματος. Φαίνεται πως ο χρόνος έχει ωριμάσει και πλησιάζουμε στην "τακτοποίηση της εκκρεμότητας" αυτής. Απομένει μόνο να δώσουν τη συγκατάθεσή τους τα άμεσα ενδιαφερόμενο μέλη. Μέχρι τον Ιούνιο, όπως επισημαίνουν διπλωματικοί παρατηρητές, θα έχει δοθεί το σχέδιο λύσης του Κυπριακού, αφού θα έχει προηγηθεί κι ένας 6ος γύρος εκ του σύνεγγυς συνομιλιών γύρω στο Φεβρουάριο".

    Αντίθετα το ΒΗΜΑ, "στην εκτίμηση ότι εξελίσσονται θετικά οι διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την εξεύρεση λύσης στο κυπριακό πρόβλημα κατέληξαν ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γλ. Κληρίδης στη χθεσινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων σε όλα τα βασικά ζητήματα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "τις ευθύνες που φέρουν οι ΗΠΑ για το συνεχιζόμενο δράμα της Κύπρου, αλλά και τον επικίνδυνο δρόμο που άνοιξαν με τη στρατιωτική επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία χωρίς προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, επισήμανε ο πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης"

    [11] Οικονομία

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ γράφει ότι "κάτω από την πίεση του πληθωρισμού η κεντρική τράπεζα προχώρησε χθες σε περιορισμένη κίνηση μείωσης του βασικού της επιτοκίου. Η Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε χθες τη μείωση του διατραπεζικού επιτοκίου κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, όταν εθεωρείτο πολύ πιθανό το 0,75% επιλέγοντας να μειώσει περισσότερο τη διαφορά με τα ευρωπαϊκά επιτόκια προς το τέλος του χρόνου".

    [12] Νόσος τρελών αγελάδων

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "αναστάτωση προκαλεί στους κατοίκους της Ευρώπης η τροπή που παίρνει το θέμα των "τρελών αγελάδων" και η διαταραγμένη τροφική αλυσίδα οδηγεί σε προσωρινά περιοριστικά μέτρα, μέχρι να ληφθεί κοινή απόφαση από την Κοινότητα. Στην Ελλάδα γίνονται συστάσεις από τους αρμοδίους για αποφυγή των ξένων κρεάτων και προτίμηση στα ντόπια με την καθησυχαστική διαβεβαίωση πως κανένα κρούσμα της ασθένειας δεν έχει εκδηλωθεί στη χώρα μας. Πάντως, οι Ελληνες αποφεύγουν ήδη την κατανάλωση βοδινού κρέατος".

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν ότι "στη χώρα μας δεν έχουν διαπιστωθεί κρούσματα από τις "τρελές αγελάδες" επισημαίνει σε δηλώσεις του στα ΝΕΑ ο υφυπουργός Γεωργίας κ. Φώτης Χατζημιχάλης. Αναφορικά με τους λόγους, ο κ. Χατζημιχάλης τονίζει: δεν έχουμε τον ίδιο τρόπο εκτροφής των δικών μας ζώων. Τα τελευταία 20 χρόνια η Ελλάδα δεν έκανε εισαγωγή ζώντων ζώων από τη Μ. Βρετανία. Εχουμε απαγορεύσει τη χρήση ζωοτροφών από τη Μ. Βρετανία από όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας. Δεν εισάγουμε αγελαδινό κρέας, αλλά κυρίως κρέας βοοειδών, μοσχάρια, ζώντα ζώα και σφάγια που είναι κάτω των 2 ετών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "επικίνδυνη αδράνεια επιδεικνύει το υπουργείο Γεωργίας στο θέμα των τρελών αγελάδων. Η κυβέρνηση διστάζει να απαγορεύσει-όπως η Ισπανία- τις εισαγωγές κρεάτων από τη Γαλλία, όπου εντοπίζονται κρέατα ζώων που έπασχαν από σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "σε συναγερμό η Ευρώπη για τις τρελές αγελάδες. Ολες οι χώρες παίρνουν μέτρα πλην της Ελλάδος που επαναπαύεται. Στη Γαλλία απαγόρευσαν τις ζωικές κτηνοτροφίες".

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ατολμα και άστοχα τα μέτρα της κυβέρνησης για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Θωμαδάκης - Αλεξάκης: Αυστηρές συστάσεις για διαφάνεια".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Συντηρητικό βήμα στη μείωση των επιτοκίων. Η αγορά ανέμενε τουλάχιστον 0,75% στα βασικά επιτόκια από την ΤτΕ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ελληνικό σχέδιο ανάπτυξης των Σκοπίων ύψους 35,5 δις. Εξαγγελίες στη βαλκανική περιοδεία Παπαντωνίου".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Εκρηκτικό ριμπάουντ στις διεθνείς αγορές. Μεγάλη άνοδος σε Ευρώπη-Wall-Nasdaq".

    [14] Επιτόκια

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Συντηρητική έως ανεπαρκής χαρακτηρίστηκε από την αγορά η χθεσινή ανακοίνωση για μείωση κατά μισή μονάδα των βασικών επιτοκίων από την Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς όλοι είχαν βιαστεί να προεξοφλήσουν μεγαλύτερη μείωση".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 15 November 2000 - 16:05:58 UTC