Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-12-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/12/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Τέως-Αντιδράσεις
  • [05] Τουρκία-Προκλήσεις
  • [06] Πάταξη διαφθοράς
  • [07] Ολυμπιακή Αεροπορία
  • [08] Ελλάδα-Οικονομικοί μετανάστες
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Ελληνικές εξαγωγές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/12/2002

    Οι εξελίξεις στο Κυπριακό,οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και οι αντιδράσεις στις συνεντεύξεις του τέως είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):Ατοκα δάνεια σε όλους τους δικαιούχους του ΟΕΚ. Για την επισκευή ή την αποπεράτωση της κατοικίας τους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Επιχείρηση σωματεμπορία. 2,4τρισ ο ετήσιος τζίρος! Ενα εκατομμύριο Ελληνα ''πελάτες'' για 200.000 αλλοδαπές.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Παράθυρο για πολεοδομικές αλλαγές σε 62 περιοχές. Πως το ΥΠΕΧΩΔΕ παρακάμπτει το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Η ΑΥΓΗ:Προς δίδυμη συμφωνία στην Κοπεγχάγη. Πίεση για λύση στην Κύπρο μαζί με την ένταξη στην ΕΕ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Μαφιόζοι εισπράκτορες στην υπηρεσία της Τελεστέτ! Εκβιάζουν και απειλούν τον κόσμο για να εισπράξουν αληθινά και ψεύτικα χρέη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Περιμένοντας τη λύση.Προεξοφλείται αποδοχή του νέου σχεδίου Αννάν. Οι χθεσινές εξελίξεις προδικάζουν ότι κλείνει το Κυπριακό.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα. Πυροτέχνημα εκβιασμού το αναθεωρημένο σχέδιο Αννάν.

    ΕΘΝΟΣ:Σε κλοιό πιέσεων με μοχλό την ένταξη. Νέο σχέδιο Αννάν: Στην Κοπεγχάγη κρίνεται η τύχη της Κύπρου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Δημόσιος κίνδυνος για την Κυβέρνηση είναι ο τ. Βασιληάς. Ευ. Βενιζέλος:Θα σκεφθούμε αν θα του επιτρέψουμε την είσοδο!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλος):Αισθάνομαι Ελλην υπό...διωγμόν. Ο τ. Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος θύμωσε χθες και τα είπε χύμα.. Εφτιαξαν έναν Νόμο γραμμένο με κακία και εκδίκηση για το πρόσωπό μου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Κοροϊδεύει ο Αννάν. Οι Αγγλο-Αμερικανοί εκβιάζουν ανοικτά την Κύπρο μέσω του ΟΗΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΚΟΙ. Κυπριακό: Η κυβέρνηση υπερθεματίζει σε οποιαδήποτε πρόταση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Στην κόψη της Κοπεγχάγης. Κρίνονται όλα από αύριο: Ενταξη, λύση,ημερομηνία.

    ΕΣΤΙΑ:Παγιδεύεται ο Κωνσταντίνος. Με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις-συνεντεύξεις.

    Espresso:Γυαλιά-καρφιά τα έκανε η σύζυγος μέσα στην πρεσβεία. Σεξουαλικό σκάνδαλο με Ελληνα πρεσβευτή.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Διαδικασία-εξπρές για λύση. Αναθεωρήθηκε το σχέδιο ΟΗΕ, υπό πίεση Κληρίδης - Ντενκτάς , όλα κρίνονται στην Κοπεγχάγη, μαζί με ημερομηνία για Τουρκία.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Λίστα 1400 φοροφυγάδων στη Βουλή. Ο Απ. Φωτιάδης κατέθεσε 5 καταλόγους με ονόματα φορολογουμένων.

    ΤΑ ΝΕΑ:Λείπουν μόνον υπογραφές και ...συμφωνία. Κρίνονται όλα στην Κοπεγχάγη.

    ΝΙΚΗ:Ναί ή όχι στο σχέδιο. Δεν γίνονται άλλες αλλαγές. Τελεσίγραφο το αναθεωρημένο κείμενο Αννάν.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Ενταση πιέσεων για άδικη λύση. Διαβουλεύσεις και νέα τελεσίγραφα για το Κυπριακό.

    Traffic News:Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν. Κουφέτα πριν από τη Δίκη του Αιώνα. Από σήμερα και δεσμά του γάμου για Λουκά-Αγγελική.

    Η ΧΩΡΑ:Ουρές βουλευτών για τις λιμουζίνες. Ενώ σεισμόπληκτοι -πλημμυροπαθείς περιμένουν το επίδομα των 600 ευρώ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Της ακρίβειας ο καιρός! Αυξήσεις στα οπωρολαχανικά εξαιτίας της κακοκαιρίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Λεονταρισμοί της τελευταίας στιγμής. Ο Ερντογάν απειλεί- Ο Ντενκτάς ξανά στο νοσοκομείο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Ντενκτάς - Ερντογάν τα θέλουν όλα από ΕΕ και Ελλάδα.

    [03] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''λίγες ώρες πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής της Κοπεγχάγης η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται βέβαιη για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και καθόλου βέβαιη για τη λύση του πολιτικού προβλήματος στο νησί, με βάση το νέο σχέδιο που παρέδωσε μόλις χτες ο γγ του ΟΗΕ''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''την επίσημη διαβεβαίωση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ότι η ένταξη της Κύπρου θα επιτευχθεί στην Κοπεγχάγη ανεξάρτητα από την προηγούμενη ή όχι επίλυση του πολιτικού προβλήματος της νήσου, απέσπασε , τη Δευτέρα το βράδυ, ο προεδρεύων Δανός ΥΠΕΞ από τους ομολόγους του''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) σημειώνει ότι ''η επίλυση του Κυπριακού δεν συναρτάται με την ένταξη της Μεγαλονήσου στους κόλπους της ΕΕ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου εξήχθη από το δείπνο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας στο οποίο συζητήθηκαν τόσο το Κυπριακό όσο και οι ευρωτουρικές σχέσεις''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι ''ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι η ''καθαρή'' ένταξη της Κύπρου έχει ουσιαστικά ''κλειδώσει'' και είναι απολύτως αποσυνδεμένη τόσο με την επίλυση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου όσο και με την πρόοδο των ευρωτουρκικών σχέσεων, θέση με την οποία συμφώνησε και ο κ. Ρασμούσεν''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι ''πυροτέχνημα εκβιασμού το περιβόητο αναθεωρημένο σχέδιο του κ. Αννάν. Σέρνει επί της ουσίας την Κύπρο σε ''λύση -εξπρές'' με το πιστόλι στον κρόταφο''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι ''απροκάλυπτα φιλότουρκος ο γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν. Το νέο αναθεωρημένο σχέδιο χειρότερο και από το πρώτο. Προκαλεί τον Ελληνισμό προβλέποντας μέχρι και αποζημιώσεις στους λιγοστούς έποικους που θα φύγουν από την κατεχόμενη Κύπρου και θα επιστρέψουν στην Τουρκία''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ,''και στο νέο ''σχέδιο'' ο κ. Αννάν φρόντισε να δώσει χαρακτήρα ''take it or leave it'' στην προσπάθειά του ν΄αποσπάσει άμεσα την υπογραφή επί του νέου σχεδίου που επέδωσε χθες προκαλώντας αυτή τη φορά όχι εμπλοκή στο fax του τουρκοκύπριου ηγέτη, αλλά προβλήματα στην υγεία του ! Απόδειξη αυτού η είδηση πως ο Ραούφ Ντενκτάς αντί να δώσει την απάντησή του επί του προτεινόμενου και ελάχιστα διαφοροποιημένου σχεδίου, ενδέχεται να μεταβεί στην Αγκυρα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος ) σημειώνει ότι ''η εξέλιξη αυτή περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Κοπεγχάγης αφού ο πρόεδρος Κληρίδης θα μεταβεί στη δανική πρωτεύουσα συνοδευόμενο από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου της Κύπρου ενώ από την τουρκοκυπριακή πλευρά αναμένεται να παραστεί ο πρόεδρος της ψευτοβουλής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εξουσιοδοτημένος να υπογράψει και για λογαριασμό του Ντενκτάς μια κατ΄αρχην συμφωνία επί του Κυπριακού''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλος) αναφέρει ότι ''αύριο ''κληρώνει'' για την Κύπρο αλλά καθώς φαίνεται ''ταμείο'' τελικά δεν βλέπει. Η Τουρκία παίζοντας το γνωστή της ''βιολί'' εκβιάζει και ψάχνει για μια ημερομηνία υπόσχεσης έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την χώρα της, αλλά ο Δανός πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει ότι όσον αφορά εκείνον δεν υπάρχει άμεση σχέση στο επόμενο βήμα της υποψηφιότητος της Τουρκίας και του θέματος της Κύπρου''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι ''δύο σενάρια υπάρχουν αυτή τη στιγμή για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. Ενταξη με παράλληλα επίλυση του Κυπριακού-προοπτική η οποία καθίσταται ουτοπική μετά τη νέα επιδείνωση της υγείας του που επικαλέστηκε ο Ντενκτάς μόλις του επιδόθηκε το αναθεωρημένο σχέδιο Αννάν. Και ένταξη της Κύπρου χωρίς να έχει επιτευχθεί συμφωνία Κληρίδη - Ντενκτάς οπότε το κοινοτικό κεκτημένο θα ισχύσει στα ελεύθερα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα ανασταλεί η εφαρμογή του στα Κατεχόμενα''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι ''οι ''πληροφορίες'' περί ''ικανοποιητικής εξέλιξης'', οι οποίες διαδίδονταν από κυβερνητικούς και διπλωματικούς παράγοντες περιγράφουν τις διαθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να πιέσει τη Λευκωσία για την αποδοχή του κειμένου μέχρι και το Συμβούλιο Κορυφής της Κοπεγχάγης''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι ''η ενταξιακή πορεία της Κύπρου ξεκίνησε με το όνειρο να δώσει πίσω η διεθνής κοινότητα κάτι από τα πολλά που της χρωστούσε. Και ολοκληρώνεται με τον εφιάλτη μιας όπως - όπως υπογραφής σχεδίου λύσης, την οποία δεν επιδιώκει μόνο η ΟΥάσιγκτον, η ΕΕ και τα Ηνωμένα Εθνη αλλά και η ελληνική κυβέρνηση. Ολα θυμίζουν Ζυρίχη''.

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι ''την ίδια ώρα ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν εξασφάλιζε στην Ουάσιγκτον την ανοιχτή υποστήριξη του προέδρου Μπους ο οποίος εμφανίστηκε προκλητικά φιλότουρκος όχι μόνο δηλώνοντας οτι θα πιέσει τους ευρωπαίους για να δώσουν ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Αγκυρα αλλά και χαρακτηρίζοντας ''απαράδεκτη'' την πρόταση των γαλλογερμανών''.

    Ο ΛΟΓΟΣ στο σχόλιό του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ''οι πιέσεις πρόκειται να ενταθούν στα επόμενα εικοσιτετράωρα κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν και οι οιωνοί είναι κακοί για τις επιθυμίες της Τουρκίας, στη διπλωματία κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά το αποτέλεσμα''.

    [04] Τέως-Αντιδράσεις

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι "είναι σχέδιο μόνον του Κωνσταντίνου (Γλύξμπουργκ) ή και επιλογή οικονομικών-πολιτών κέντρων η υπερπροβολή του από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης; Συστηματικά το ένα μετά το άλλο τα κανάλια -έχουν προηγηθεί ήδη εφημερίδες της δεξιάς- παίρνουν συνεντεύξεις σύμφωνα με τους όρους του πάλαι ποτέ βασιλιά. Ως γνωστόν για να εμφανιστεί απαιτεί πχ να μην μιλούν άλλοι, αλλά μόνο ο ίδιος με τον δημοσιογράφο-τηλεπαρουσιαστή. Στόχος της διαστροφής της αλήθειας δεν είναι βεβαίως όσοι έχουν ζήσει στο πετσί τους τον αυταρχισμό, την ανικανότητα, την αντιδημοκρατική νοοτροπία, την εμπάθεια των "Ανακτόρων". Αυτοί, αριστεροί και κεντρώοι, αλλά και δεξιοί πολίτες, τα έζησαν και τα ξέρουν. Στόχος είναι οι νεώτεροι που δεν τα έζησαν".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι "την προηγούμενη Πέμπτη, ο τέως Βασιλεύς εδημιούργησε άριστες εντυπώσεις με την συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο. Με την πρώτη συνέντευξη του Λονδίνου, η Κυβέρνησις αιφνιδιάστηκε. Δεν ήταν έτοιμη να απαντήσει σε αυτά που άκουσε. Τώρα όμως, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ ανασυγκροτήθηκε. Και με απολύτως ενορχηστρωμένο τρόπο, προσπαθεί να ανατρέψη τις εντυπώσεις. Χθες λοιπόν, ο Κωνσταντίνος παγιδεύθηκε. Εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων για να διευκρινήση οτι ουδέποτε αμφισβήτησε το Πολίτευμα. Αλλά κατέληξε να εγκαλήται από τον κ. Χατζηνικολάου οτι "λέει ψέματα".

    [05] Τουρκία-Προκλήσεις

    Τα ΝΕΑ επισημαίνουν οτι "παράθυρο για διμερή συνεργασία και στον αμυντικό τομέα με την Τουρκία άνοιξε χθες από τη Ρώμη ο υπουργός Αμυνας κ. Γιάννος Παπαντωνίου ταυτόχρονα με την αυστηρή καταδίκη της νέας, ιδιαίτερα προκλητικής, παρενόχλησης ελληνικού αεροσκάφους στο Αιγαίο, που έθεσε σε κίνδυνο 60 στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους. "Σταματήστε τις προκλήσεις για να συνεργασθούμε", ήταν η μόνη αλλά σαφής προϋπόθεση που έθεσε ο Ελληνας υπουργός προς τον Τούρκο ομόλογό του κ. Μεχμέτ Γκιουρέλ, τον οποίο συνάντησε στην ιταλική πρωτεύουσα πέντε μόλος ώρες μετά την επικίνδυνη ενέργεια της τουρκικής αεροπορίας".

    Η Traffic news εκτιμά οτι "συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι στρατηγοί στο Αιγαίο, παρά τις απανωτές ελληνικές επιθέσεις φιλίας, επαναφέροντας για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο και συντηρώντας κατ' αυτόν τον τρόπο τις διεκδικήσεις τους έναντι της χώρας μας. Ενα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F-16 πέταξε επικίνδυνα κοντά σε ελληνικό C-130 που επέστρεφε γεμάτο Έλληνες στρατιώτες από την Κύπρο στην Αθήνα. Η παρενόχληση του ελληνικού μεταγωγικού C-130 σημειώθηκε χθες στις 3 το απόγευμα ανατολικά της Νάξου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "επιπλέον χθες δέκα σχηματισμοί τουρκικών αεροσκαφών προέβησαν σε ισάριθμες παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις σε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στην περιοχή του βόρειου και κεντρικού Αιγαίου".

    [06] Πάταξη διαφθοράς

    Η Espresso γράφει οτι "λίστα-φωτιά με ονόματα επίορκων "Ράμπο" του υπουργείου Οικονομικών θα δώσει στο φως της δημοσιότητας το πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Απόστολος Φωτιάδης. "Θα παταχθεί η διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, ανεξαρτήτως οποιουδήποτε πολιτικού κόστους", λέει ο ίδιος στην "Espresso".

    [07] Ολυμπιακή Αεροπορία

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "η "καμπάνα" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παράτυπες κρατικές ενισχύσεις στην Ολυμπιακή Αεροπορία επιταχύνει τις εξελίξεις για το μέλλον του εθνικού αερομεταφορέα. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για την ΟΑ καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μία ακόμη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης και δεν αποκλείεται να επηρεάσει τους όρους του διαγωνισμού αλλά και τα διαπραγματευτικά όπλα της κυβέρνησης".

    [08] Ελλάδα-Οικονομικοί μετανάστες

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "στους 900 χιλιάδες ανέρχονται οι νόμιμοι και παράνομοι ξένοι μετανάστες στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε χθες για τη χώρα μας και τις άλλες 14 κοινοτικές χώρες το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τα φαινόμενο Ρατσισμού και Ξενοφοβίας (ΕΠ). από αυτές τις 900 χιλιάδες είναι δηλωμένοι και νόμιμοι οι 797.093, ενώ το σύνολο των ξένων στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει σήμερα το 8,2% του αυτόχθονος πληθυσμού".

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Εξαγωγές β΄κατηγορίας! Ανησυχητικές διαπιστώσεις σε μελέτη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Με 7 αλλαγές ταχεία λύση του Κυπριακού. Το αναθεωρημένο σχέδιο Αννάν".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Ιστορικές στιγμές για την Ευρώπη. Οι υπό ένταξη πιέζουν για μεγαλύτερα κονδύλια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Ετοιμος ο νέος κώδικας των φορολογικών βιβλίων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Απογοητευτικές οι επιδόσεις της οικονομίας της Ευρωζώνης. Κλειδί οι διαρθρωτικές αλλαγές για καλύτερες ημέρες".

    [10] Ελληνικές εξαγωγές

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "η Ελλάδα έχει πάψει προ πολλού να είναι μια αγροτική οικονομία. Εξακολουθεί, ωστόσο να βασίζει δυσανάλογα πολύ τις εξαγωγές της σε χαμηλής προστιθέμενης αξίας αγροτικά προϊόντα. Αυτό είναι ουσιαστικά το συμπέρασμα μελέτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 11 December 2002 - 20:30:07 UTC