Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δασικό νομοσχέδιο
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Αποκρατικοποιήσεις
  • [06] Eλληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [07] Ελληνοτουρκικά
  • [08] Διαμαρτυρία αστυνομικών
  • [09] Κατεδαφίσεις
  • [10] Νέα Δημοκρατία
  • [11] ΠΑΣΟΚ
  • [12] Νεροποντή-Προβλήματα
  • [13] Συνασπισμός
  • [14] Υπόθεση Γκουζίνσκι
  • [15] Αβραμόπουλος- ΝΔ
  • [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [17] Κυβέρνηση-Τράπεζες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 09/10/2003

    Το νομοσχέδιο για τα δάση, η σημερινή του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και η δίκη για τη 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιδοτήσεις 12 προγράμματα για νέες και παλιές επιχειρήσεις. Εκμεταλλευτείτε τώρα τα κονδύλια του Γ ΚΠΣ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ηταν κάποτε δάση!...Όλο το προεκλογικό νομοσχέδιο για εκατομμύρια στρέμματα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ιδού ο Αιγιαλός που έπνιξε το κράτος. Το κύμα των αντιδράσεων χτύπησε το μαντρότοιχο του Μαξίμου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Δασονόμος. Το μεγάλο κόλπο για να αποχαρακτηριστούν 30 εκατ. στρέμματα!

    Η ΑΥΓΗ: Επιχείρηση καταστροφής του δασικού μας πλούτου.

    ''Προαναγγελθέν έγκλημα'' το νομοσχέδιο Δρυ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ ALPHA και MEGA. Εσπασε τα μούτρα του ο Χατζηνικολάου και αλλάζει ώρα στο κεντρικό δελτίο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Όλες οι αλλαγές για τις δασικές εκτάσεις. Το ''Βήμα'' παρουσιάζει και αναλύει το νομοσχέδιο άρθρο προς άρθρο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δασονόμος. Και τα 24 άρθρα του νομοσχεδίου.

    ΕΘΝΟΣ: Καταργείται το πλαφόν για το εφάπαξ. Τραπεζικοί: Τον δρόμο ανοίγει το Ταμείο της Εθνικής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αντρο ξένων εγκληματιών κατάντησαν την Ελλάδα. Ιδού που μας οδήγησε η πολιτική των ...ανοικτών συνόρων του κυβερνώντος κόμματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αυτό θα πει φαγοπότι. Τα σκάνδαλα βοούν και οι όζουσες υποθέσεις έρχονται στο Κοινοβούλιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΔΑSOS για 30 εκατ. στρέμματα. Υπ. Γεωργίας: Επιμονή σε ψηφοθηρικές διατάξεις που σκοτώνουν το περιβάλλον.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δάσος, Δάσος είσαι εδώ; Νομοσχέδιο: Αποχαρακτηρίζονται 40 εκατ. στρέμματα.

    ΕΣΤΙΑ: Το έγκλημα με τα αυθαίρετα. Γιατί τορπιλλίσθηκε το Εθνικό Κτηματολόγιο.

    Espresso: Ενεργό ηφαίστειο 40 χλμ από την Αθήνα! Στο μικροσκόπιο των ειδικών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το 43% της Εθνικής στα χέρια θεσμικών. Το κράτος χάνει τα πρωτεία μετά την πώληση του 11%.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κόντρα για την ...διαφθορά. Αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΝΔ για την έκθεση της TRANSPARENCY INTERNATIONAL.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ταξί Α.Ε. Έτοιμες οι πρώτες 7 εταιρίες. Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο.

    ΝΙΚΗ: Θα συνεχιστούν οι κατεδαφίσεις. Εντολή της Β. Παπανδρέου στην Περιφέρεια.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αλέκα Παπαρήγα: Η κυβέρνηση γκρεμίζει συνειδητά το δημόσιο σύστημα Υγείας.

    Traffic News: Ομαδικά όργια με 12 παντρεμένες. ''Θηλυκή εταιρία σεξ''. Έπαθαν σόκ οι άντρες τους, αλλά δεν τόλμησαν να βγάλουν μιλιά.

    Η ΧΩΡΑ: Παιχνίδι και με τα δάση. Αποχαρακτηρίζονται εκατομμύρια δασικές εκτάσεις με κάλυψη του 25% για τρία στρέμματα.

    City Press: Μπουλντόζες με εντολή Βάσως. Τέλος στις ύποπτες αναστολές. Θα γκρεμιστούν τα αυθαίρετα στην ακτογραμμή Σουνίου.

    MetroRAMA: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις κατεδαφίσεις. Αρχίζει ''ξήλωμα'' αυθαιρέτων στην ακτογραμμή της Αθηνών - Σουνίου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Για γέλια και για κλάματα. Τρεις ''σκιές'' στην Ελληνική Αστυνομία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Απόδραση κάτω από τη μύτη της ΕΛ.ΑΣ.. Πέντε κρατούμενοι το έσκασαν από το Μεταγωγών Θεσσαλονίκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Προστασία ή ζημία των δασικών εκτάσεων. Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο για τα δάση.

    [03] Δασικό νομοσχέδιο

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''το νέο δασικό νομοσχέδιο έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Γεωργίας Γιώργος Δρυς. Όπως είπε για να χαρακτηριστεί μια έκταση ως δάσος ή δασική πρέπει να φέρει δασοπονικά είδη, να έχει έκταση τουλάχιστον τριών στρεμμάτων και τα δασοπονικά είδη να καλύπτουν τουλάχιστον το 25% της έκτασης''.

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''ριζικές αλλαγές οι οποίες από τη μία μεριά τσιμεντοτροποιούν δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα κτίσματα και γεωργικές εκτάσεις που βρίσκονται σε δασικές περιοχές , προωθούνται προεκλογικά από το υπουργείο Γεωργίας.''

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, ''με βασικό εργαλείο την αλλαγή του ορισμού του δάσους και της δασικής έκτασης στο νομοσχέδιο Δρυ, η κυβέρνηση προωθεί μαζικούς αποχαρακτηρισμούς. Σε συνδυασμό με μαζικές παραχωρήσεις δασών σε ιδιώτες οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε δραστικό περιορισμό του δασικού πλούτου της χώρας''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι ''στο δρόμο για τον αποχαρακτηρισμό 35 εκατομμυρίων στρεμμάτων δασικής έκτασης, σύμφωνα με τους δασολόγους άνοιξε η κυβέρνηση με την παρουσίαση του ''δασοκτόνου'' νομοσχεδίου για τα δάση''.

    [04] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''νέα εμπλοκή σημείωσε η υπόθεση της Τιτίνας Λοϊζίδου ύστερα από τους όρους που διατύπωσε η Τουρκία για την καταβολή των αποζημιώσεων που επιδίκασε το Ευρωδικαστήριο το 1998. Στο θέμα παρεμβαίνει τώρα και η ΕΕ η οποία τονίζει την ανάγκη συμμόρφωσης της Τουρκίας προς τη σχετική απόφαση''.

    [05] Αποκρατικοποιήσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι ''σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Μετοχικό Ταμείο Στρατού αποφασίζει σήμερα την προκήρυξη διαγωνισμού για την πώληση του 35% της Γενικής Τράπεζας και ανάλογα σχέδια εξελίσσονται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Στα μέσα Οκτωβρίου θα πωληθεί τρίτο πακέτο της ΔΕΗ θα ακολουθήσει η εισαγωγή στη Σοφοκλέους της Εταιρίας Τουριστικών Ακινήτων, η πώληση σε στρατηγικό εταίρο του 20% της ΕΥΔΑΠ και θα οριστικοποιηθεί η πώληση του 35% της ΔΕΠΑ''.

    Η City Press στο σχόλιό της σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ''μπορεί η ΝΔ να αντέδρασε έντονα στην εξαγγελία της ιδιωτικοποίησης της Εθνικής Τράπεζας όμως οι πελάτες της τράπεζας - και ιδιαίτερα αυτοί που κατανοούν τα οφέλη από την ελεύθερη λειτουργία της αγοράς- ίσως έχουν διαφορετική άποψη. Ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός οργανισμός της χώρας κουβαλάει όλα τα ''βαρίδια'' μιας δημόσιας υπηρεσίας''.

    [06] Eλληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι ''σημαντική χαρακτηρίζεται η σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Σ΄αυτήν αναμένεται ο Αρχιεπίσκοπος να θέσει το θέμα της απαντήσεως του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου στη γραπτή και προσωπική πρόσκλησή του να συναντηθούν σε τόπο και χρόνο που θα συμφωνούσαν από κοινού για να άρουν την υπάρχουσα κρίση μεταξύ του Φαναρίου και της Εκκλησίας της Ελλάδος''.

    [07] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ''η προκλητικότητα των Τούρκων στο αποκορύφωμά της. Την ώρα που η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεών μας βρισκόταν στο Κολοράντο συμμετέχοντας στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην οποία παρών ήταν και ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ογκινούλ , οι στρατηγοί της Άγκυρας έστελναν τα αεροσκάφη τους να προβούν σε μπαράζ παραβιάσεων στον Εθνικό εναέριο χώρο μας''.

    [08] Διαμαρτυρία αστυνομικών

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, ''έντασις και οξύτης επεκράτησαν χθες το βράδυ έξω από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο πολιορκήθηκε από περίπου 800 διαμαρτυρομένους αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς, εκπροσώπους των αντιστοίχων Ομοσπονδιών. Οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας απέκλεισαν την Πλατεία Συντάγματος προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλεως''.

    [09] Κατεδαφίσεις

    Το metroRAMA υποστηρίζει ότι ''τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δημ. Παπαγγελόπουλος, προκειμένου να εξακριβωθεί, αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις σχετικά με την ανάκληση της επιχείρησης κατεδάφισης των συμπληρωματικών κατασκευών πολυτελών κατοικιών στην περιοχή της Αναβύσσου''.

    [10] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "στο παραδοσιακό κάστρο της Αριστεράς, το Πέραμα του Πειραιά, μίλησε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, ο οποίος για μία ακόμη φορά προχώρησε σε νέα ανοίγματα στους ψηφοφόρους όλων των πολιτικών κομμάτων, ζητώντας από τους πολίτες να ρίξουν τις ψευδεπίγραφες διαχωριστικές γραμμές".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "στην εργατούπολη του Περάματος, εκεί που η ανεργία σπάει κόκαλα και οι εργάτες φτύνουν αίμα για να τα φέρουν βόλτα, πήγε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, να πουλήσει ψεύτικες ελπίδες, να πλασάρει άφθονη δημαγωγία για να κλέψει ψήφους".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "πολύχρωμο μωσαϊκό θυμίζουν οι απόψεις που διατυπώνονται από κορυφαία στελέχη της ΝΔ για ζητήματα πρώτης γραμμής, όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις τραπεζών και δημοσίων οργανισμών, τα πολλαπλά αιτήματα για μισθολογικές αυξήσεις από κλάδους εργαζομένων και οι επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Βουλευτές και στελέχη της ΝΔ εκφράζουν διαφορετικές και πολλές φορές αντιτιθέμενες απόψεις".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "ακόμη και στη διεθνή δυσφήμιση της χώρας καταφεύγουν τα στελέχη της ΝΔ προκειμένου να εξυπηρετήσουν εκλογικές σκοπιμότητες. Μετά την επίκληση κειμένου εργασίας τεχνοκρατών-συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την έκταση της διαφθοράς στην Ελλάδα, επιτελείς της Ρηγίλλης υποδεικνύουν τώρα έκθεση της "Transparency International" με σχετικό περιεχόμενο".

    [11] ΠΑΣΟΚ

    Τα ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "με το σύνθημα "όλοι έξω", ο Κώστας Σημίτης επιχειρεί σήμερα να κινητοποιήσει τα χιλιάδες στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ σε μια τελευταία προσπάθεια να αλλάξει το εις βάρος της κυβέρνησης πολιτικό κλίμα. Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει την έκκληση αυτή κατά τη διάρκεια της αποψινής βαρυσήμαντης ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας παράλληλα από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το κυβερνητικό έργο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι "επιχειρεί να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με την παρέμβασή του σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, εγγράφοντας υποθήκες με την Χάρτα Κοινωνικής Σύγκλισης και παρακαταθήκες υπερασπιζόμενος και αναδεικνύοντας τα όσα έγιναν επί πρωθυπουργίας του από το 1996".

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "σάλπισμα για συστράτευση και συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ με το σύνθημα "μιλώντας με τον πολίτη εξασφαλίζεται η νίκη" θα αποτελέσει η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη προς το Εθνικό Συμβούλιο. Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού, αλλά και ο γραμματέας της ΚΕ κ. Μ. Χρυσοχοϊδης χαρακτήριζαν χθες την ομιλία "βαρυσήμαντη". Ο κ. Σημίτης, εκτός από τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, θα αναφερθεί εκτενώς και στο πρόγραμμα της προσεχούς τετραετίας καθώς και στη Χάρτα Σύγκλισης".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτση) "ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα είναι η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της κυβερνώσας παράταξης να αναστραφεί το κλίμα ηττοπάθειας. Είναι μία απόφαση του επικοινωνιακού επιτελείου, την οποία απεδέχθη ο κ. Σημίτης, γι αυτό και το πρόγραμμά του θα είναι στο εξής εξαιρετικά βεβαρημένο, με έντονη τη δική του παρουσία σε πλήθος πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων, με άξονα την προβολή του κοινωνικού έργου της κυβέρνησης".

    [12] Νεροποντή-Προβλήματα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στην Αθήνα και στον Πειραιά λόγω της μπόρας που έπληξε την Αττική χθες το απόγευμα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε περισσότερες από 100 κλήσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών από ασανσέρ, κυρίως στον Πειραιά, την Ηλιούπολη, τη Γλυφάδα, το Βύρωνα, το Παγκράτι και τα Πετράλωνα".

    [13] Συνασπισμός

    Το ΕΘΝΟΣ εκτιμά ότι "οι διαφωνίες για την εκλογική τακτική του Συνασπισμού, τις δρομολογημένες συμμαχίες με τον ""Χώρο Διαλόγου" καθώς και οι ενστάσεις για την πολιτική "μετάλλαξη" του κόμματος, οδήγησαν τη Μαρία Δαμανάκη στην απόφαση να μη θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές με τον ΣΥΝ αλλά ούτε με άλλο κόμμα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι "η μάχη χαρακωμάτων μεταξύ της ηγεσίας του Συνασπισμού και της Μ. Δαμανάκη, που ήταν σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό, πήρε πλέον τον χαρακτήρα ανοικτού πολέμου. Η πρώην πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε χθες την απόφασή της να μην πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές με τον Συνασπισμό, βγάζοντας έτσι στην επιφάνεια τα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος".

    [14] Υπόθεση Γκουζίνσκι

    H TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι ''άλλο ένα επεισόδιο στο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Ρώσο επιχειρηματία Βλαντιμίρ Γκουζίνσκι γράφτηκε χθες επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τις φήμες που πέρα από τα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο αναφέρουν, ότι η ρωσική κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να ασκήσει ισχυρές πιέσεις στην Ελλάδα προκειμένου να επιτύχει την έκδοση του Ρώσου μεγιστάνα στην πατρίδα του''.

    [15] Αβραμόπουλος- ΝΔ

    Η ESPRESSO γράφει ότι ''το πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου αλλά και η Ρηγίλλης διέψευσαν κατηγορηματικά αργά χθες το βράδυ, ότι ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων συμφώνησε με τον Κώστα Καραμανλής για την επιστροφή του στη ΝΔ''.

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Εκσυγχρονίζονται" τα δάση. Πολλές οι αντιδράσεις για το ν/σ που παρουσίασε το υπ. Γεωργίας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Εμπιστοσύνη στην Εθνική με 490 εκατ. ευρώ. Υπερκάλυψη προσφοράς 1,8 φορές".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Κλείνουν τα deals των τραπεζών. Στους "μνηστήρες" της Γενικής και η FBB με γνωστά ονόματα εφοπλιστών".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ :''Ανεβαίνει ο πήχης επιβίωσης του δάσους. Αυξάνεται κατά 10% το ποσοστό κάλυψης με δένδρα".

    [17] Κυβέρνηση-Τράπεζες

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Αποφασισμένη να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες και τα "ανοικτά μέτωπα" στον τραπεζικό χώρο εμφανίζεται η κυβέρνηση, με στόχο να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους όλα τα σχέδια που αφορούν ιδιωτικοποιήσεις ή αλλαγές του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των τραπεζών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 9 October 2003 - 19:15:47 UTC