Check our bulletin board of Hellenic Public Events Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-02-26

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/02/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΝΔ
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Κυπριακό
  • [06] Τηλεοπτική αναμέτρηση πολιτικών αρχηγών
  • [07] ΕΛΑ
  • [08] Χρηματιστήριο-Δικαιοσύνη
  • [09] Αβραμόπουλος-ΠΑΣΟΚ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/02/2004

    Η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, οι προεκλογικές συγκεντρώσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο διάλογος Παπαδόπουλου-Ντενκτάς για το Κυπριακό και η δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Δυο ''γάμοι'' και ένα ντιμπέιτ. Θερμή υποδοχή Καραμανλή από Σαμαρά. Για πρώτη φορά μαζί Παπανδρέου-Σημίτης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Παπατζιλίκι και με το ντιμπέιτ! Εντρομη η Μάργκαρετ, ματαίωσε την τηλεμαχία με τον Κ. Καραμανλή. Απίστευτο παρασκήνιο με το θέατρο του Γιωργάκη και της Αγίας Οικογένειας!

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κηδεμόνες στον Γιώργο Σημίτης-Μάργκαρετ. Μετά την αδυναμία του να αντιμετωπίσει τηλεοπτικά τον Καραμανλή.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Αγριος καβγάς Μάργκαρετ-Λαλιώτη για το debate. Το βράδυ σε εθνικό δίκτυο. Τηλεοπτικό χάπι...end για τις φοβίες Γιώργου.

    Η ΑΥΓΗ: Δεν τους πέρασε ο αποκλεισμός της αριστεράς. Απόψε τελικώς όλοι οι αρχηγοί στο ''Ντιμπέιτ''.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σεισμός για τον Γιώργο στη ΘεσσαλοΝΙΚΗ. Ξύπνησε ο γίγαντας Δημοκρατικός Λαός.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σήμερα όλοι επί σκηνής. Οι πέντε αρχηγοί σε ντιμπέιτ δυόμισι ωρών. Πλήθος και πάθος στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εισαγγελέας στη Βουλή για Χρηματιστήριο και ελληνοποιήσεις . Προ των ευθυνών της η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΘΝΟΣ: Γκάλοπ νίκης. Θεσσαλονίκη: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ από τη Μακεδονία. Μέρες του '81 ζωντάνεψαν δεκάδες χιλιάδες λαού, στέλνοντας το μήνυμα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:''Δημητριακά'' βρήκε τώρα να ....θερίσει το ΠΑΣΟΚ. Την επίσημη θέση της ΝΔ γυρεύει το κυβερνών κόμμα για τα οικονομικά του Δήμου Αθηναίων''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εισαγγελέας στη Βουλή. Για τη λεηλασία της Σοφοκλέους. Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ άγονται προς τη Δικαιοσύνη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στη ...σέντρα με κομμένα φτερά ο Παπανδρέου. Ντιμπέιτ: Σήμερα η μονομαχία των πέντε πολιτικών αρχηγών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η ιστορία ενός ντι-πέντε. Γιατί άλλαξε απόφαση ο Γιώργος-4,5 ώρες παζάρια. Ο ''ΑΝΤΕΝΑ'' απέχει , αλλά μεταδίδει!

    ΕΣΤΙΑ: 2,7 εκατομμύρια ψηφοφόροι-φαντάσματα! Οι εγγεγραμένοι που δεν εψήφισαν στις Νομαρχιακές το 2002.

    Espresso: Το τραγικό χτύπημα της μοίρας σε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια! Εξομολογείται το δράμα της στην Espresso.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ντιμπέιτ όλων των αρχηγών. Μετά την άτακτη υποχώρηση Παπανδρέου. Σήμερα στην τηλεόραση-Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τελικά θα δούμε debate. Από τα ...σαράντα κύματα πέρασε η τηλεοπτική αναμέτρηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τηλε-μαραθώνιος μονολόγων και εντυπώσεων. Με ασφυκτικές διαδικασίες το ντιμπέιτ.

    ΝΙΚΗ: Μήνυμα νίκης. Ενθουσιασμός από τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Παπανδρέου: Η Νέα Δημοκρατία ήταν απούσα από τις μεγάλες προσπάθειες της χώρας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ολοι στη μάχη του ψηφοδέλτιου της ελπίδας. Να φτάσει παντού η φωνή του ΚΚΕ.

    The Daily Times: Πρόταση στην αριστερά την κρίσιμη ώρα. Η νέα στρατηγική Λαλιώτη επιβάλλει αριστερό άνοιγμα.

    Traffic News: Θα φάμε κουφέτα από την Αννα. Πυκνώνουν οι φήμες ότι πάνε σύντομα στην εκκλησία. Οι φίλοι τους λένε ότι ζουν ευτυχισμένοι.

    Η ΧΩΡΑ: Πόλεμος των βαρώνων για το ντιμπέιτ. Αγρια κόντρα τη νύχτα για την Ελλη και τον Νίκο. Εντονο παρασκήνιο και φήμες ότι πάει να χαλάσει όλο το σκηνικό γιατί κάποιοι θέλουν να μετέχουν οι δικοί τους δημοσιογράφοι.

    City Press: Ολέθρια σχέση πολιτικής - ΜΜΕ. Ντιμπέιτ με τους όρους των κομμάτων. ΜΜΕ και δημοσιογράφοι αναγκαστικά μέρος του πολιτικού παιχνιδιού.

    MetroRAMA: Και οι 5 στο παρά πέντε. Απίστευτο παρασκήνιο και συμφωνία των 5 πολιτικών αρχηγών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σήμερα ο πολιτικός διάλογος με όλους τους αρχηγούς. Μετά την πανελλήνια κατακραυγή.

    [03] ΝΔ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι ''κοσμοπλημμύρα στην Καλαμάτα για τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος μίλησε σε μια πλατεία γεμάτη λαό που ελπίζει στη Νέα Ελλάδα. Ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχθηκε θερμά τον αυριανό πρωθυπουργό και όλοι, οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι τους αποθέωσαν στον ασπασμό της νίκης''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''αδιάσειστες αποδείξεις για την πορεία της ΝΔ προς την εξουσία έδωσε η χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στην Καλαμάτα στην οποία μίλησε ο Κώστας Καραμανλής. Δίνοντας το μήνυμα της νίκης για τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι στις 8 του Μάρτη ο λαός δίνει εντολή για μια νέα διακυβέρνηση''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''μια εικόνα που πριν από λίγους μήνες φάνταζε μακρινή είδε χθες όλη η Ελλάδα από την Καλαμάτα όπου μίλησε ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης Αντώνης Σαμαράς αντάλλαξε θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο της ΝΔ πράξη που σηματοδότησε τη γρανιτένια ενότητα της φιλελεύθερης παράταξης ενώ λίγο μετά ο κ. Καραμανλής έπλεξε το εγκώμιο του Μεσσήνιου πολιτικού εξαίροντας τη στάση του απέναντι στη ΝΔ την οποία χαρακτήρισε ανιδιοτελή τόσο στις εκλογές του 2000 όσο και σε αυτές τις εκλογές''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι ''πρελούδιο μετεκλογικής συνεργασίας θεωρείται ο θερμός εναγκαλισμός Κ. Καραμανλή-Α. Σαμαρά κατά τη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση της ΝΔ στην Καλαμάτα, μοναδική στα χρονικά της πόλης σε πλήθος και παλμό''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''να αποτραπεί η δεξιά παλινόρθωση που απειλεί τις κατακτήσεις του λαού και θέλει να φέρει τη χώρα στη συντήρηση και στην οπισθοδρόμηση ζήτησε από τη Θεσσαλονίκη, μπροστά σε μια γιγαντιαίων διαστάσεων συγκέντρωση οπαδών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Και παράλληλα εξαπέλυσε την πιο σκληρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου τονίζοντας ότι στις 7 του Μάρτη οι πολίτες θα νικήσουν ''την άρνηση, τον μηδενισμό, την καταστροφολογία, τον ρεβανσισμό''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''μέρες του '81 ζωντάνεψαν στη συμπρωτεύουσα . Μπροστά σε λαοθάλασσα ο Γ. Παπανδρέου έθεσε το δίλημμα των εκλογών, ύψωσε τους τόνους κατά της ΝΔ και κάλεσε όλους τους πολίτες στην οικοδόμηση της νέας εποχής. Γκάλοπ νίκης αποτέλεσε η μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη''.

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι ''οι συγκεντρωμένοι είχαν γεμίσει την πλατεία Αριστοτέλους και έφθαναν μέχρι το άγαλμα Βενιζέλου, την πλατεία Ελευθερίας και το Λευκό Πύργο. Η συγκέντρωση ήταν κατά κοινή ομολογία σαφώς μεγαλύτερη αυτής του 2000 πολλοί μάλιστα τολμούσαν συγκρίσεις με εκείνες της δεκαετίας του '80 και το πάθος έφθασε στο ζενίθ άμα τη εμφανίσει, στην εξέδρα του Γιώργου Παπανδρέου''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''με σφοδρή επίθεση εναντίον της ΝΔ , όξυνση του πολιτικού λόγου και προγραμματικές δηλώσεις για την επόμενη τετραετία ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε χθες στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη''.

    Η Daily Times τονίζει ότι ''η πρόταση στην Αριστερά για συνεργασία θα είναι όπως όλα δείχνουν, το ''δεύτερο'' χαρτί του ...ροκ αιφνιδιασμού που θα επιχειρήσει να ρίξει στο προεκλογικό καρέ το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να δεσμευτεί για μετεκλογική προγραμματική συνεργασία ''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''η εκλογική κατάρρευση του ΠΑΟΣΚ θέτει τον κ. Γ. Παπανδρέου υπό κηδεμονία. Σε ρόλο επιτρόπων ο κ. Κ. Σημίτης, ο οποίος έθεσε τους όρους του που έγιναν δεκτοί στο σύνολό τους από το νέο αρχηγό, και η μητέρα του Μάργκαρετ, που αποφασίζει μέχρι και για την τηλεοπτική αναμέτρηση''.

    [05] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι ''την αναβολή της συνάντησης με τον Ραούφ Ντενκτάς και τον Αλβαρο ντε Σότο για το Κυπριακό ζήτησε χθες το πρωί ο Τάσσος Παπαδόπουλος προκειμένου να μελετήσει νέο κείμενο θέσεων του Τουρκοκύπριου ηγέτη που κατατέθηκε αργά προχθές το βράδυ''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι ''σοβαρή οπισθοδρόμηση σημειώθηκε χθες στις συνομιλίες για το Κυπριακό, η οποία οδήγησε τον κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο να ζητήσει ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης λόγω των ακραίων θέσεων που κατέθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς αλλά και λόγω της δυσφορίας της Λευκωσίας για την απαθή στάση που τηρεί ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Αλβαρο ντε Σότο. Η αρνητική τροπή κινητοποιεί την αμερικανική διπλωματία με την εσπευσμένη άφιξη την Κυριακή στη Λευκωσία του συντονιστή Τόμας Γουέστον''.

    [06] Τηλεοπτική αναμέτρηση πολιτικών αρχηγών

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι ''κίνηση ματ στην πολιτική σκακιέρα έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου προκαλώντας τρικυμία στη Νέα Δημοκρατία με την πρότασή του να πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία με την συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδειξε οτι δεν φοβάται κανέναν και τους κάλεσε όλους στο τραπέζι του διαλόγου. Αντιθέτως η Νέα Δημοκρατία φοβάται. Γι' αυτό αρνήθηκε την παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη στην τηλεμαχία''.

    Το Metrorama αναφέρει οτι ''μέσα σε ένα έντονο παρασκήνιο με πυρετώδεις συσκέψεις και διαπραγματεύσεις στα επιτελεία όλων των κομμάτων αποφασίστηκε η διεξαγωγή του debate κανονικά σήμερα το βράδυ στις 9, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών''.

    Η City Press γράφει οτι ''ο προσδιορισμός των όρων του ντιμπέιτ από τα ίδια τα κομματικά στελέχη υποβαθμίζει το ρόλο των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, δημιουργεί επαγγελματικούς ανταγωνισμούς και κυρίως υποβαθμίζει την ποιότητα πληροφόρησης των πολιτών ψηφοφόρων σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα και τις προτάσεις των κομμάτων''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι ''σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου δεν γνώριζε λεπτομερώς (λόγω των πιεστικών καθημερινών υποχρεώσεων) τις απανωτές επιθέσεις των Αλέκας Παπαρήγα, Ν. Κωνσταντόπουλου και Δ. Τσοβόλα εναντίον του. Και είναι χαρακτηριστικό οτι μόλις προχθές το απόγευμα (Τετάρτη) είδε σε βίντεο τη δήλωση που έκανε την Καθαρά Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΝ, οτι ''αυτό που μπορούν να κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί είναι να πετάξουν μαζί αετό''. Η δήλωση αυτή -λένε συνεργάτες του- τον εξόργισε, καθώς ''έθιγε τον πυρήνα και την ουσία της πολιτικής του'', που από την αρχή της προεκλογικής περιόδου οικοδομήθηκε στο αίτημα του διαλόγου και της συναίνεσης''.

    Η Espresso εκτιμά οτι ''οι εισηγήσεις του Κώστα Λαλιώτη και του Μίμη Ανδρουλάκη για τη στάση που έπρεπε να κρατήσει ο Γιώργος Παπανδρέου αναφορικά με το πολυσυζητημένο ντιμπέιτ, ήταν αυτές που άλλαξαν την αρχική απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ανέτρεψαν τον σχεδιασμό για μια και μόνο τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Κώστα Καραμανλή''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι ''με τον κ. Παπανδρέου ασταθή και απροετοίμαστο, να κωλυσιεργεί διαρκώς προκειμένου να αποφύγει την απ' ευθείας αντιπαράθεση με τον κ. Καραμανλή και να οχυρώνεται τελικώς πίσω από το δημοκρατικό αίτημα των μικρότερων κομμάτων για συμμετοχή στον προεκλογικό διάλογο, δοκιμάζεται σήμερα για πρώτη φορά ένα πείραμα συζήτησης μεταξύ και των πέντε πολιτικών αρχηγών''.

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει οτι ''ο Γ. Α. Παπανδρέου, ο οποίος διαφωνούσε, αναγκάστηκε αιφνιδίως, προχθές τη νύχτα, να υποχωρήσει αντιλαμβανόμενος οτι η άρνησή του να συζητήσει με τα κόμματα της αριστεράς απογύμνωνε τις εξαγγελίες του περί ''συμμετοχικής δημοκρατίας''.

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται οτι ''οι εξελίξεις περί το θέμα του ''ντημπέιτ'' απέδειξαν οτι ο κ. Γ. Παπανδρέου φοβήθηκε τον διάλογο με τον κ. Καραμανλή και αντιπρότεινε ένα και μόνο μαραθώνιο διάλογο όλων των πολιτικών αρχηγών''.

    Η ΧΩΡΑ υπογραμμίζει οτι ''ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στα κανάλια για το ποίος θα διευθύνει τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών ευτελίζει το δημόσιο βίο και δείχνει το μέγεθος της διαπλοκής. Η Ελλη Στάη αρνήθηκε να πάρει μέρος στο πάνελ γιατί συντονιστής θα είναι ο Ν. Χατζηνικολάου''.

    [07] ΕΛΑ

    Η Traffic news τονίζει οτι ''την άμεση παρέμβαση των πολιτικών αρχηγών, στη δίκη του ΕΛΑ ζητούν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων! Με δήλωσή τους στο δικαστήριο, οι συνήγοροι της υπεράσπισης τόνισαν οτι προτίθεται να προσφύγουν στους αρχηγούς των κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να μην τους χορηγήσει αντίγραφα του σκεπτικού με το οποίο απέρριψε αιτήματα και ενστάσεις που έχουν υποβάλει. Πάντως, η πρόεδρος δήλωσε χθες οτι το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί και οτι αναμένεται να γίνουν και κάποιες συμπληρώσεις''.

    [08] Χρηματιστήριο-Δικαιοσύνη

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ''άρχισε επιτέλους η διερεύνηση σε βάθος και σε πλάτος των μεγάλων υποθέσεων που συνθέτουν το τεράστιο έγκλημα του Χρηματιστηρίου. Με την ανάσυρση από το χρονοντούλαπο της Βουλής των δικογραφιών που αφορούν σε μετοχές ''φούσκες'' με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ένα εκατομμύριο επενδυτές ανακτούν τις ελπίδες τους για να δουν τους υπεύθυνους να σύρονται στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ηρθε η ώρα από τώρα, αλλά κυρίως μετά τις εκλογές με τη νέα κυβέρνηση, οι εντολείς για τα ''παιχνίδια'' τις παραμονές των εκλογών του Απριλίου του 2000 να καθίσουν στο σκαμνί του δικαστηρίου''

    [09] Αβραμόπουλος-ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''μη αρκούμενο στις πλήρεις εξηγήσεις που ήδη έχει δώσει ο πρώην δήμαρχος και νυν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δημ. Αβραμόπουλος το ΠΑΣΟΚ δοθείσης της ''ευκαιρίας'' όπως λέμε εξακόντισε χθες επίθεση κατά της ΝΔ . Και ούτε λίγο ούτε πολύ αφού ευθυγραμμίζει την υπόθεση Πάχτα με ''κακοδιαχείριση'' των οικονομικών του Δήμου Αθηναίων από τον κ. Αβραμόπουλο και άλλους δημοτικούς συμβούλους που συμπεριλαμβάνονται σήμερα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 2 March 2004 - 15:09:18 UTC